Klik HIER voor de HOMEPAGE van PLANMYSPORT
PLANMYSPORT > Nieuws > Nieuws 2002

Nieuws 2002
01 | Nieuws

23 Okt 02 - De revolutie in de sportwereld

Verschillende edities en licenties
PlanMySport is de enige (!) totaaloplossing voor grote commerciële sportcentra. Maar, sportscholen en verenigingen hebben vaak niet alle functionaliteit nodig. Daarom bieden we vanaf nu vier verschillende licenties aan, zodat ieder naar wens kan worden bediend.

Administratieve diensten
Alle onderzoeken tonen het aan: er zijn steeds minder vrijwilligers en het werk voor de weinigen die resteren neemt alleen toe. Gebruik PlanMySport en doorbreek deze tendens: laat de meest tijdrovende administratieve klussen aan ons over!

Meer weten?
Lees de linkerzijde van deze pagina en neem een kijkje op Produkten. Daar vindt u tevens een grafische weergave van alle mogelijkheden èn een vergelijking tussen PlanMySport en de alternatieven.

8 Aug 02 - De persoonlijke sportagenda

Log op PlanMySport in met uw persoonlijke toegangscode en wachtwoord! Via optie Privé ontmoet u dan een bijzonder handig nieuw fenomeen: de sportagenda. In één oogopslag ziet u wanneer u wedstrijden moet spelen voor competities en toernooien, een baan huurt, les heeft of meedoet aan een evenement. Vanaf heden kunt u ook instellen dat u herinneringen per e-mail wilt hebben wanneer u moet spelen. Makkelijker kan het niet!

Bent u uw toegangscode vergeten? Stuur dan even een e-mail met uw naam en adres. U krijgt dan de toegangscode per e-mail toegestuurd.

26 Juni 02 - Troostschema's tellen mee voor DSS

Het Dynamische Speelsterkte Systeem heeft belangrijke gevolgen voor de zgn. "troostschema's" bij toernooien. Tòt het DSS waren troostschema's alleen van belang bij sommige jeugdtoernooien, maar tegenwoordig zijn alle officieel in KNLTB-verband gespeelde toernooiwedstrijden van belang. Elk resultaat telt dus!
Voor meer informatie over het DSS, surf naar de site van de KNLTB.

21 Mei 02 - Site voor regio Haarlem uitgebreid met eredivisie en toernooien

21 Mei 02 - Site voor regio Haarlem uitgebreid met eredivisie en toernooienIn samenwerking met Stichting Intertennis exploiteren wij deze zomer als proef de site Haarlem.TennisCompetities.Com.
U vindt er allerlei wetenswaardigheden over de competities en toernooien van de tennisverenigingen in de regio Haarlem en omstreken. Met slechts één klik ziet u alle teams die van een vereniging meedoen aan de districts-, landelijke of veteranencompetitie. Ook de opstellingen en programma's van de eredivisie ontbreken niet. Probeer het eens...
Doe ook actief mee op de site: in het forum kunt u vragen stellen en meedoen aan discussies. U kunt ook eigen kopij aanleveren over uw eigen vereniging of team!

6 Mei 02 - PlanMySport is ServIT-proof

De afgelopen dagen zijn de laatste testen met PlanMySport succesvol afgerond. Vanaf heden is het dus officieel toegestaan om PlanMySport te gebruiken voor het organiseren van de door de KNLTB-goedgekeurde toernooien, inclusief het elektronisch aanleveren van de toernooiresultaten aan ServIT.

1 Mei 02 - Eerste tennisschool succesvol met PlanMySport van start

Vanaf vandaag gebruikt de tennisschool NBTO (Nieuwe Brug Tennis Organisatie) PlanMySport voor zowel haar administratie als de communicatie met haar lessers. Leraren krijgen persoonlijke overzichten van hun lesgroepen en lessers zien bij wie zij in de groep zitten. Vanzelfsprekend inclusief foto's, telefoonnummers en e-mailadressen.
Deze zomer zullen wij samen met de NBTO de software maken om honderden lessers automatisch in te delen in groepen. Dat scheelt dan voortaan vele dagen puzzelen met spreadsheets.

11 Jan 02 - Eerste koppeling met KNLTB-website gemaakt

11 Jan 02 - Eerste koppeling met KNLTB-website gemaakt

De KNLTB gaat het komende voorjaar het dynamische speelsterkte systeem (DSS) in gebruik nemen. Vanaf dat moment krijgt u punten voor alle wedstrijden die u in een toernooi speelt. We maken PlanMySport nog deze maand geschikt om de daarvoor benodigde gegevens aan de KNLTB te kunnen aanleveren. Met andere woorden, op dit moment zijn we bezig om PlanMySport ServIT-proof te maken.

We willen PlanMySport zoveel mogelijk koppelen met het mooie ServIT-systeem van de KNLTB. De eerste stap is hierin inmiddels gezet: als u van een team of deelnemer een foto bekijkt, dan ziet u onder andere het KNLTB-nummer en de speelsterkten (enkel en dubbel). Het KNLTB-nummer is hierbij een hyperlink geworden naar ServIT: als u erop klikt, dan ziet u de toernooiresultaten alsmede de ranglijstgegevens van de desbetreffende speler of speelster. Mocht uw nummer nog in PlanMySport ontbreken, stuur ons dan even een e-mail met uw naam, KNLTB-nummer en speelsterktes.

We gaan met de KNLTB verder praten over:

  • Synchronisatie van de speelsterktes. ServIT past automatisch de speelsterkte van u aan zodra uw punten daartoe aanleiding geven. We willen graag dat die wijziging automatisch wordt doorgezet naar PlanMySport. Dat hoeft u dan niet meer zelf te doen.
  • Ranglijstposities voor loting van een toernooi. In ServIT worden de ranglijsten continu bijgewerkt. We willen graag voordat we in PlanMySport een toernooi gaan loten, automatisch de ranglijstposities van de deelnemers inlezen. Dat bespaart de bondsgedelegeerde en toernooicommissie behoorlijk wat werk.

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Zoeken
Copyright © 2000-2019 Farmore Automation. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact