Klik HIER voor de HOMEPAGE van PLANMYSPORT
PLANMYSPORT > Nieuws > Nieuws 2003

Nieuws 2003
01 | Nieuws

27 Dec 03 - Ledenadministratie met PlanMySport - dat is pas gemakkelijk

Vanaf heden bieden wij de nieuwe administratieve dienst Sportbond aan. Deze dienst houdt in dat wij elke wijziging in de administratie van PlanMySport voor u doorzetten naar de administratie van de sportbond. Hierdoor hoeft bijvoorbeeld de secretaris van een tennisvereniging niet meer in te loggen op het intranet van de KNLTB! Het tarief is, net zoals voor onze andere diensten, ongekend laag: slechts 0,30 € per mutatie.

21 Dec 03 - Nieuwe website voor PlanMySport

Aangezien PlanMySport de afgelopen jaren evolueerde van een kleine toepassing voor competities tot een omvangrijke alles-in-één oplossing, werd het op de oude site steeds lastiger om de gewenste informatie te vinden. Met deze nieuwe styling beogen we dit probleem op te lossen.

30 Nov 03 - Trainings Manager uitgebreid

Download hier de presentatie "in vogelvlucht" over de nieuwste versie van de Trainings Manager. Bel 023-5336001 voor een live demonstratie en constateer dat ook ú veel tijd en geld kunt besparen en uw klantvriendelijkheid kunt optimaliseren.

7 Okt 03 - Presentatie tijdens de OGH

Vandaag hebben we tijdens het jaarcongres van de Oracle Gebruikersclub Holland een presentatie gegeven over de nieuwe revolutionaire inschrijvingsmethode en het spelen van een live tennistoernooi. Klik op de koppeling om de Powerpoint-sheets te downloaden.

19 Sep 03 - Privésite eenvoudiger toegankelijk

Tot op heden moest u altijd naar prive.PlanMySport.com om uw eigen gegevens in het systeem te bekijken. Vanaf nu hoeft dat niet meer! Op de websites van de sportorganisaties is een extra tabblad Privé geplaatst en daaronder staat ook de hele privésite. Gemakkelijk toch?

10 Sep 03 - Revolutionair inschrijfsysteem voor tennisscholen

Vandaag hebben tenniscentrum De Nieuwe Brug en tennisschool The Alley Cat het nieuwe, ultramoderne inschrijfformulier voor tennisles in gebruik genomen.
Vanaf nu hoeft u meer te zoeken in de lange lijst van mogelijkheden: op basis van leeftijd, nivo en beschikbaarheid verschijnt een op maat gemaakte lijst met opties die voor ú relevant zijn. Tevens kunt u in een lijst met eerdere trainingspartners heel eenvoudig aangeven met wie u door wilt gaan (of juist niet).
De inschrijving wordt met een e-mail bevestigd; hierin staat een koppeling om het formulier nog een keer op te roepen om nog eventuele wijzigingen te maken. Uiteraard kunt u op prive.PlanMySport.com de status van de inschrijving volgen. Zodra u bent ingedeeld volgt een tweede e-mail met de dag en tijd waarop de les plaatsvindt, inclusief de partners en het lesrooster.

26 Aug 03 - Optimale inzet PlanMySport bij jeugdtoernooi Emelwerth

26 Aug 03 - Optimale inzet PlanMySport bij jeugdtoernooi EmelwerthDe vereniging ATC Emelwerth in Emmeloord zal het komende weekend optimaal gebruik kunnen maken van de functionaliteit om een toernooi over meerdere parken te spelen. Bekijk eens de diverse toernooi-overzichten waaruit duidelijk blijkt waar welke wedstrijden worden gespeeld.

22 Jul 03 - PlanMySport over draadloze verbinding

Uit testen blijkt dat PlanMySport uitstekend draait over draadloze GRPS-verbindingen. Bijvoorbeeld die van Vodafone Mobile Connect. Dit betekent dat u niet per sé een vaste telefoon- of adsl-verbinding nodig heeft om van PlanMySport te kunnen profiteren!

22 Jul 03 - Database ge-upgrade naar versie 9i

22 Jul 03 - Database ge-upgrade naar versie 9i

Vanaf heden draait PlanMySport vanuit de allernieuwste Oracle 9i database (versie 9.2 voor insiders). Binnenkort hopen we ook de stap te kunnen zetten naar een nieuwere versie van Portal, maar daarvoor moeten we nog even wachten op de software van Oracle.

23 Apr 03 - Nu ook een portaal voor het toptennis in Nederland

23 Apr 03 - Nu ook een portaal voor het toptennis in NederlandIn samenwerking met de Stichting Intertennis exploiteren wij vanaf vandaag de website www.EredivisieTennis.nl. Hierop staan momenteel verslagen, artikelen, programma's, uitslagen en standen van de gemengde eredivisie en hoofdklasse en de mannen eredivisie. Later worden de landelijke toptoernooien (****) hieraan toegevoegd.

4 Apr 03 - Portaal Haarlem.TennisCompetities.com klaar voor de zomercompetities

4 Apr 03 - Portaal Haarlem.TennisCompetities.com klaar voor de zomercompetitiesIn samenwerking met Radio Haarlem 105 gaan we op dit portaal èn de radio extra veel aandacht besteden aan de landelijke tenniscompetities. Hiervoor zijn de klassen van de landelijke competities (waarin regionale teams uitkomen) in PlanMySport opgenomen, zodat we een agenda kunnen presenteren met programma's, uitslagen en opstellingen. De verenigingen Zandvoort, Merlenhove, Brederode, Nieuw Vennep, Hillegom, Heemstede en Haarlem gaan we op zondagmiddag live op de radio volgen. Surf naar het portaal voor meer informatie.

4 Apr 03 - Site prive.PlanMySport.com grootschalig aangepast

De uitleg op de privésite is verplaatst van de welkomstpagina naar de tabbladen, waardoor alle informatie gemakkelijker toegankelijk en begrijpelijk is. Ook is meer helder hoe u "elektronisch" kunt communiceren en dus telefoontjes naar de sportorganisaties kunt voorkomen.

Omdat de KNLTB-competities in PlanMySport zijn opgenomen, is het nodig geweest de privacynormen aan te scherpen. Bijvoorbeeld bij interne competities op De Nieuwe Brug mogen teams van één klasse elkaars e-mailadressen en telefoonnummers zien, maar bij externe competities is dat uiteraard niet de bedoeling. De gegevens zijn nu goed afgeschermd.

10 Mrt 03 - PlanMySport nu ook als reserveringssysteem

PlanMySport was al geschikt voor competities, toernooien, baanhuur en lessen. Vanaf heden is het ook perfect te gebruiken als reserveringssysteem! Dus, ook voor een evenement waarvan u wilt vastleggen waar het wordt gehouden (locaties, dagen en tijden) en wie er meedoen, bent u bij PlanMySport aan het juiste adres. Uiteraard is dit inclusief alle gebruikelijke interactieve mogelijkheden, zoals inschrijven en opname in de persoonlijke agenda van de deelnemers. Het tarief maakt het helemaal aantrekkelijk: slechts een kwartje per persoon!

10 Mrt 03 - Waarom PlanMySport en geen ander produkt?

PlanMySport biedt technologisch èn functioneel mogelijkheden die geen enkele
concurrent kan evenaren. Lees op onze homepage waarom wij dat zo durven te stellen! Wacht niet langer en stap met uw sportorganisatie de modernste wereld binnen.

1 Feb 03 - Filosofie van PlanMySport op RTL5

1 Feb 03 - Filosofie van PlanMySport op RTL5In aflevering 21 van It's Business van RTL5 is gesproken over ICT in het MKB. Aanwezig waren Ronald Jan Heijn, Ton Ravesloot (MKB Nederland), Arco van Nieuwland (Exact Software) en Theo Rinsema (Oracle Nederland). Rode draad van de aflevering was het toepassen van internet bij het midden- en kleinbedrijf in combinatie met centrale systemen die alle processen binnen een bedrijf ondersteunen. Dit is precies in lijn met de filosofie van PlanMySport: alle processen van een sportorganisatie worden ondersteund met het ene product PlanMySport dat vanaf een centrale server via het internet overal bereikbaar èn te gebruiken is.

9 Jan 03 - In uw sportagenda...

Tot vandaag werden voor activiteiten in de sportagenda op prive.PlanMySport.com herinneringen verstuurd. Vanaf morgen (10 januari) begint het onderwerp met "In uw sportagenda" en de mailtekst met "HERINNERING SPORTAGENDA". We beogen met deze wijziging te voorkomen dat men deze e-mails beschouwt als financiële herinneringen.

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Zoeken
Copyright © 2000-2019 Farmore Automation. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact