Klik HIER voor de HOMEPAGE van PLANMYSPORT
PLANMYSPORT > Nieuws > Nieuws 2004

Nieuws 2004
01 | Nieuws

8 Dec - Nieuwsbrief

Vanaf heden zullen wij via nieuwsbrieven uitleggen hoe u zo handig mogelijk met de websites in PlanMySport om kunt gaan. Deze eerste nieuwsbrief gaat in op de belangrijkste gevolgen van de ingebruikname van de nieuwe software van Oracle. Werkt er iets niet zoals voorheen, lees de nieuwsbrief dan want er zijn cruciale wijzigingen in de adressen van de websites! Vanwege het grote belang is hij tevens naar iedereen gemaild.
9 Dec - Als u een mailbox bij Planet heeft, dan heeft u deze nieuwsbrief waarschijnlijk niet ontvangen vanwege een wat al te enthousiast ingestelde spamfilter. Planet heeft nog niet gereageerd op ons verzoek om de nieuwsbrief wél door te laten.

5 Dec - Als inloggen niet lukt....

De komende week krijgt iedereen per e-mail een nieuwsbrief met uitleg over de nieuwe mogelijkheden van de websites in PlanMySport. Daarop vooruitlopend willen we kort iets melden over het inloggen op de websites en de privésite.
De toegangscodes en wachtwoorden werken nog steeds! Máár, als u de website opstart vanuit uw Favorieten bestaat de kans dat u tóch een foutmelding krijgt bij inloggen. Dat komt doordat de URL gewijzigd is. De oplossing is door niet vanuit uw Favorieten de website op te roepen, maar het domein in te vullen, zoals bijvoorbeeld www.tc-DeNieuweBrug.nl en www.TheAlleyCat.nl. U komt zodoende terecht op resp. tc-denieuwebrug.planmysport.com en thealleycat.planmysport.com en inloggen lukt dan wel. Uw Favoriet kunt u corrigeren door de complete URL (met paginanummers e.d.) te veranderen in het domein.
Als u vroeger op onze homepage www.PlanMySport.com inlogde, verscheen vanzelf prive.PlanMySport.com. Deze site bestaat echter niet meer. Uw privégegevens vindt u voortaan via de menu-optie Privé op de website van uw sportcentrum, sportschool en vereniging. Via optie Klanten op www.PlanMySport.com kunt u die eenvoudig vinden.

23 Nov - PlanMySport supervernieuwd!!

23 Nov - PlanMySport supervernieuwd!!

Sinds vandaag draait PlanMySport met de Oracle Application Server / Portal versie 10g. De meeste websites zijn helemaal vernieuwd en sneller geworden. Een paar sites zijn nog onderweg, zoals TennisPortaal.nl, HaarlemseTennisWeek.nl en TennisCompetities.nl. De privésite prive.PlanMySport.com is komen te vervallen - deze informatie staat voortaan op de sites van de klanten.
Iedereen krijgt een e-mail met een toelichting over deze grote wijziging plus uitleg over een aantal heel handige nieuwe mogelijkheden, zoals het nemen van een abonnement op pagina's.

29 Okt - Tijdelijk geen nieuwe toegangscodes

In verband met de overgang naar Oracle Application Server 10g kunnen we tot half november geen nieuwe toegangscodes aanmaken en wachtwoorden wijzigen. Stuur ons in noodgevallen een e-mail.

1 Jul - T-line eerste klant met fitness-administratie

1 Jul - T-line eerste klant met fitness-administratieIedereen in de regio's Haarlem en Haarlemmermeer kent T-line! Deze moderne, uitstekend geleide en draaiende sportorganisatie verzorgt op diverse locaties tennistrainingen voor particulieren én de verenigingen Merlenhove, Hoofddorp en Vijfhuizen en in haar hoofdvestiging in Cruquius kunt u tevens terecht voor baanhuur, competities en fitness.

30 Jun - Inschrijvingen TOM Tennisschool (TennisSupport) gestart

30 Jun - Inschrijvingen TOM Tennisschool (TennisSupport) gestartTOM Tennisschool verzorgt tennis Training en Organisatie en Management begeleiding voor de sportcentra Amstelhof, Startbaan en Special Sports en de verenigingen Zevenhoven, Loenen, Nigtevecht, In den Boogaerd, Sassenheim en Leimuiden. Met PlanMySport zal Tom Karsten de administratieve én communicatieve processen optimaliseren.

2 Jun - Volg de regionale toernooien op het TennisPortaal

2 Jun - Volg de regionale toernooien op het TennisPortaalWil je inschrijven voor toernooien? Wil je speelschema's bekijken? Natuurlijk gebruik je daarvoor het TennisPortaal. Op geen enkele andere manier kom je zo snel bij de informatie die JIJ zoekt.

31 Mei - Vereniging Merlenhove kiest voor PlanMySport

31 Mei - Vereniging Merlenhove kiest voor PlanMySportDe tennisvereniging Merlenhove uit Heemstede is de nieuwste telg in de PlanMySport-familie. Dit betekent onder andere dat het prestigeuze Open Merlenhove Toernooi dit jaar LIVE op internet gevolgd wordt.

23 Apr 04 - Tennisschool Buitenveldert enorm enthousiast

23 Apr 04 - Tennisschool Buitenveldert enorm enthousiastBinnenkort starten de werkzaamheden om Tennisschool Buitenveldert aan te sluiten op PlanMySport. Met onze unieke functionaliteit voor sportscholen (supersnel en intuïtief indelen, administreren én communiceren) voegt Menco van Herk een nieuwe dimensie van dienstverlening voor zijn cursisten toe.

21 Apr 04 - ATC Kadoelen kiest voor PlanMySport

21 Apr 04 - ATC Kadoelen kiest voor PlanMySportDe Amsterdamse Tennis Club Kadoelen (met ongeveer 1000 leden) heeft zich aangesloten bij PlanMySport. De "oude" website is al bijna helemaal overgezet. Alleen nog wat puntjes op de i. Eén van de hoogtepunten wordt het Open Toernooi dat we live zullen gaan volgen.

10 Apr - Competities op TennisPortaal.nl

10 Apr - Competities op TennisPortaal.nlDe competities van de KNLTB zijn weer gestart. Net als de afgelopen jaren zullen wij weer ruime aandacht besteden met programma's, uitslagen, standen, verslagen en impressies. Neem eens een kijkje op het portaal en sluit u aan bij de vele honderden tennissers die dat dagelijks al doen.

31 Mrt 04 - Tennisclub De Nieuwe Brug haakt in

31 Mrt 04 - Tennisclub De Nieuwe Brug haakt inNaast het tenniscentrum De Nieuwe Brug is nu ook de vereniging met deze naam aangesloten.

12 Mrt 04 - OOTO kiest voor PlanMySport

12 Mrt 04 - OOTO kiest voor PlanMySportDe Overschiese Organisatie voor Tennis Opleidingen verzorgt o.a. opleidingen voor tennisclub Overschie in Rotterdam.

29 Feb 04 - Tennisportaal voor regio Amsterdam live

29 Feb 04 - Tennisportaal voor regio Amsterdam liveDit tweede portaal toont allerlei informatie over het tennissen in en rondom Amsterdam.

4 Feb 04 - TennisCompetities heet voortaan TENNISPORTAAL

4 Feb 04 - TennisCompetities heet voortaan TENNISPORTAALNa twee zeer succesvolle "probeerjaren" hebben we besloten om verder te gaan met deze website en direct een paar belangrijke vernieuwingen in te voeren. Surf naar het portaal voor meer informatie.

21 Jan 04 - Leden On Line

21 Jan 04 - Leden On Line

Gebruik voor uw vereniging de online ledenlijst van PlanMySport met vele unieke mogelijkheden:

  • Zélf bepalen wat er in de overzichten staat.
  • Elk lid zijn eigen favorieten; vooral handig voor grote verenigingen !
  • Lijsten en matrices.
  • Keuze tussen alle leden, senioren, junioren, bestuur, favorieten, en zo voort.
  • Uitgebreide beveiliging.
  • Vanuit de lijst berichten mailen naar andere leden.

Bel 023-5336001 en vraag om de demo! Momenteel voeren we een speciale actie voor verenigingen die nog vóór het zomerseizoen klant worden.

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Zoeken
Copyright © 2000-2019 Farmore Automation. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact