Klik HIER voor de HOMEPAGE van PLANMYSPORT
PLANMYSPORT > Nieuws > Nieuws 2005

Nieuws 2005
01 | Nieuws

22 Dec 05 - Haarlemse Tennisweek online

22 Dec 05 - Haarlemse Tennisweek onlineBekijk de speciale website voor dit supersterke toernooi om de titels Haarlems IndoorTENNISKampioen 2005 in de speelsterktes 3 t/m 8.

7 Dec 05 - Nederlandse Soft Tennis Federatie LIVE

7 Dec 05 - Nederlandse Soft Tennis Federatie LIVEDe NSFT heeft als sportbond ervoor gekozen om alle communicatie en administratie met PlanMySport te gaan doen. Neem een kijkje op de site van deze - voor Nederland - gloednieuwe sport!

22 Nov 05 - Medewerkers gezocht!

Het aantal klanten groeit dermate snel en de belangstelling neemt zo snel toe, dat wij met spoed Oracle Specialisten (all-round, minimaal vier jaar ervaring met diverse Oracle producten), Oracle Portal Ontwikkelaars / Webdesigners (één jaar ervaring met Portal) en Commercieel Medewerkers zoeken.

18 Nov 05 - Afhangen en tossen !

Zoekt u voor de vereniging een afhangsysteem? Neem dan de online reserveringsmodule van PlanMySport met unieke mogelijkheden:
 • Niet alleen afhangen, maar ook tossen (elektronisch pasjes husselen)
 • Eenvoudig van baan wisselen; u wilt toch niet dat de computer bepaalt waar u speelt?
 • Ook meteen inschrijven voor evenementen, toernooien en les
 • Continue livebeelden op uw website over de baanbezetting, zodat leden niet voor niets naar het park komen
 • Tijdens toernooien ziet u op het scherm welke wedstrijden bezig zijn (eventueel met tussenstanden)
Elke vereniging heeft zijn eigen wensen en afhangen is een belangrijke sociale gebeurtenis. Daarom is onze online reserveringsmodule geen eenheidsworst, maar maatwerk tegen een prima prijs.
Uiteraard kunt u uw eigen sponsors op de schermen tonen. Bij ons wordt u niet, in tegenstelling tot bij sommige andere leveranciers, onder het mom van "het bord is gratis" opgehangen aan een reclamekaravaan waar de leden en zeker uw eigen relaties niet op zitten te wachten.

14 Okt 05 - ClubCare

14 Okt 05 - ClubCareVandaag schrijven wij geschiedenis met het unieke concept ClubCare. Voor slechts een fractie van de omzet verzorgt PlanMySport voor de vereniging het jaarplan, de ledenadministratie, de inning van contributies en lesgelden, e-mailings, toernooien, competitieprogramma's en zo voort. Uiteraard allemaal met de bijzondere functionaliteit van PlanMySport als basis.
De vereniging bespaart tientallen vrijwilligersuren en honderden euro's aan kantoormiddelen. Door de professionele organisatie, administratie én communicatie zullen leden meer tevreden worden; het verloop neemt af en meer nieuwe leden melden zich aan. Vrijwilligers vinden is geen probleem meer, want zij hoeven alleen nog het leuke werk te doen!
Wilt u weten wat ClubCare voor úw vereniging betekent? Klik dan op het logo en doe de ClubCareCheck.

14 Okt 05 - SchoolCare

14 Okt 05 - SchoolCareIn analogie met het concept ClubCare bieden wij ook SchoolCare. Voor minder dan één procent van de omzet verzorgt PlanMySport de inning van lesgelden en e-mailings. Uiteraard allemaal met de bijzondere functionaliteit van PlanMySport als basis.
De sportschool bespaart tientallen arbeidsuren en honderden euro's aan kantoormiddelen. Door de professionele organisatie, administratie én communicatie zullen cursisten meer tevreden worden; het is eenvoudiger om cursisten vast te houden en meer nieuwe cursisten schrijven zich in!
Wilt u weten wat SchoolCare voor úw sportschool betekent? Klik dan op het logo en doe de SchoolCareCheck.

1 Okt 05 - PlanMySport 5 jaar

1 Okt 05 - PlanMySport 5 jaar

In september 2000 zag de eerste versie van PlanMySport het levenslicht. Terwijl het op dat moment alleen nog voor competities geschikt was, is het inmiddels uitgegroeid tot een uniek produkt met ongeëvenaarde mogelijkheden en de beste prijs/kwaliteit én prijs/functionaliteit verhouding.

Het eerste lustrum gaan we uiteraard vieren. Vrijdag 14 oktober om 13:00 uur is het zover!

30 Sep 05 - TOM Tennisschool heet nu TennisSupport

30 Sep 05 - TOM Tennisschool heet nu TennisSupportTennisSupport biedt ondersteuning aan verenigingen, trainers en sportcentra op het gebied van tennisles en training, toernooien, evenementen en reizen.

11 Sep 05 - Partnership met TennisTotaal

11 Sep 05 - Partnership met TennisTotaalTennisTotaal is een initiatief van SLIMM adviesbureau voor sport, recreatie en toerisme. Met als doel de structuren binnen het Nederlandse tennis te verbeteren door alle daaraan verbonden zakelijke partners binnen de tennisbranche op effectieve wijze samen te laten komen.
Dankzij het partnership met TennisTotaal zult u vanaf nu ook over PlanMySport lezen op de website en het magazine van TennisTotaal. Tevens zult u ons ontmoeten op de beursen die SLIMM organiseert, zoals de TennisTotaalDag op 15 oktober in Eindhoven.

25 Aug 05 - Sportned bij PlanMySport

25 Aug 05 - Sportned bij PlanMySportTennisorganisatie SPORTNED uit Gouda zal zich de komende maanden aansluiten op PlanMySport. Zij starten met de wintertraining voor de verenigingen De Sluipers en Ad Astra en de centra Sportcity, Reeuwijk en Oudewater. Voor de zomer 2006 zal de uitrol naar alle locaties van SPORTNED voltooid zijn.

5 Aug 05 - Bezoek in augustus onze demonstraties

Deze maand organiseren we weer op elke woensdagochtend en donderdagavond een demonstratie van PlanMySport. Stuur een e-mail naar info@planmysport.com met uw naam, adres en telefoonnummer en geef aan wanneer (wo 10=vol, do 11, wo 17=vol, do 18=vol, wo 24 of do 25 augustus) u wilt komen. Bezoekt u ons liever op een ander moment of wilt u graag dat wij naar u toekomen, laat het dan even weten!

27 Jul 05 - Laurense Tennis Academy

27 Jul 05 - Laurense Tennis AcademyIn september start Roland Laurense met zijn team een nieuwe opleiding voor fulltime tennissers én junioren en senioren op sportcentrum Borchland in Amsterdam Duivendrecht.
Dankzij een jarenlange ervaring met het coachen en trainen van nationale toppers en talentvolle jeugd en begeleiden van competitieteams (zelfs in de eredivisie) behoort Roland Laurense tot de meest gerenommeerde tenniscoaches van Nederland.
Vanaf vandaag kan men op Roland's "intranet" in PlanMySport inschrijven voor de cursussen voor komende winter.

8 Jul 05 - Fitness administratie compleet

Vanaf NU doet sportcentrum T-line in Cruquius de administratie van de fitness helemaal met PlanMySport. Dat betekent bijvoorbeeld:

 • Presentie registratie met diverse overzichten (fitnessers per dagdeel, per dag, per week, tendens, .....)
 • Automatische verlenging van abonnementen (stilzwijgend of met bericht per e-mail)
 • Geďntegreerd debiteurenbeheer (o.a. met wekelijkse incassi)
 • Online aanvragen abonnementen
 • Selfservice voor fitnessers op de website

Interesse? Neem een kijkje op www.t-line.nl of bel 023-5336001.

2 Jul 05 - Unieke selfservice bij speelschema's

De Toernooi Manager heeft een nieuwe functie: elke bezoeker kan zélf instellen welke gegevens bij de deelnemers getoond worden: speelsterkte, rating, ranking, vereniging, bondsnummer, leeftijd en geboortedatum. Klik voor het speelschema van het Open Merlenhove 2005.
PlanMySport blijft innoveren en unieke mogelijkheden bieden!

29 Jun 05 - Speciale actie voor tennisscholen

Bent u tennistrainer of eigenaar van een tennisschool? Door onze eigen ervaring weten wij dat deze punten u zullen aanspreken:

 • Geen stress vlak voor het lesseizoen
 • Per cursist vijf tot tien minuten besparen op de administratie
 • Een interactieve website die u heel eenvoudig zelf kunt onderhouden en aanpassen
 • Lesaanmeldingen via de website
 • Inschrijvingen voorgesorteerd, kant-en-klaar voor indeling
 • Overzichtelijk, met alleen muis-klikken cursisten indelen
 • Centraal het overzicht houden en taken naar wens delegeren (b.v. in geval van verschillende locaties van de school)
 • Facturen per e-mail versturen
 • Eenvoudig, snel en kostenbewust communiceren met uw klanten per e-mail
 • Geen software installeren en geen zorgen over backups
 • Een investering die zichzelf terugbetaalt in: effectieve communicatie, tijdsbesparing, een overzichtelijke administratie en groei van uw tennisschool.

Met een "abonnement" op PlanMySport krijgt u de beschikking over een programma met onbeperkte, zeer innovatieve mogelijkheden.

Bel 023-5336001 voor een demonstratie en een onweerstaanbaar aanbod!

2 Apr 05 - TennisPortaal compleet gevuld

2 Apr 05 - TennisPortaal compleet gevuldHet TennisPortaal voor de regio's Haarlem en Amsterdam is klaar. Bekijk ook de unieke overzichten over competities en toernooien!

24 Mrt 05 - Speciale actie !

24 Mrt 05 - Speciale actie !In verband met onze advertentie in Tennis Magazine zijn er speciale acties. Lees verder op pagina Verkoop.

22 Mrt 05 - Competitie Dashboards aangepast voor 2005

Klik voor een voorbeeld van het unieke Competitie Dashboard waarop precies te zien is welke teams op welke dag thuisspelen, welke teams aan kop staan, opstellingen, aanvangstijden en zo voort.

7 Mrt 05 - Focus op tijdwinst

Ons doel is om sporters te laten sporten en zo min mogelijk administratie te laten doen. Onze klanten melden dat de voorspelde tijdwinst ten opzichte van andere software bijna altijd wordt overtroffen. Een aantal tijdbesparingen op een rij:

 • Bij toernooien minstens 3 minuten per deelnemer. Met 300 deelnemers komt dat neer op 15 (meestal vrijwilligers-) uren.
 • Bij les en training minstens 5 minuten per cursist. Met 1.000 cursisten per jaar komt dat neer op 2 volle weken.
 • Bij ledenadministratie minstens 40%. Bent u nu jaarlijks 200 uur bezig, dan wordt dat ongeveer de helft.

Bij de produktbeschrijvingen worden deze enorme tijdbesparingen nader toegelicht.

1 Mrt 05 - Optimale samenwerking tennisscholen en -verenigingen

Besteedt uw vereniging de training uit aan een school? Verzorgt u de training voor een vereniging? PlanMySport biedt unieke mogelijkheden om u beiden te ondersteunen. Denk aan:

 • Online inschrijfformulieren op de site van de vereniging én school
 • Gedelegeerd indelen - de jeugdcommissie deelt de junioren in terwijl de trainer bezig is met de senioren
 • Online roosters op de site van de vereniging
 • Indelingen en facturen per e-mail naar de cursisten
 • Gesplitste betalingen - een deel van het lesgeld gaat naar de school én een ander deel naar de vereniging

Bel 023-5336001 of stuur een e-mail voor een demo !

14 Feb 05 - Commercieel team uitgebreid

Voor onze commerciële activiteiten zijn we een partnership gestart met Patrick Silos en Tom Bulters.
Velen kennen Patrick Silos van de tennisscholen The Alley Cat in Amsterdam en TennisLessons4All in Rotterdam en het tennismanagementbureau De Tennismeesters. Minder bekend is dat hij een voormalig topspeler in Nederland en zelfs tenniskampioen van Suriname is geweest.
In de regio Haarlem kent iedereen Tom Bulters. Niet alleen heeft hij talloze B1 toernooien op zijn naam geschreven, ook heeft hij als A-speler bij de Nationale Ranglijst Toernooien verdienstelijke resultaten behaald. Zijn partnership combineert hij met het verzorgen van training en coachen van topteams bij de vereniging Merlenhove en sportcentrum T-line.

7 Feb 05 - PlanMySport voldoet aan KNLTB eisen 2005

In het wedstrijd- en toernooireglement van de KNLTB zijn diverse aanpassingen gedaan omtrent de plaatsing in toernooien en het spelen in poules. De Toernooi Manager is hierop aangepast.

28 Jan 05 - Aansluiting Tenniscentrum De Sanjes gestart

In de voorjaarsvakantie in februari organiseert Tenniscentrum De Sanjes een Nationaal Ranglijst Toernooi in combinatie met een categorie 3 t/m 8 én K5 toernooi. De website zal tegen die tijd gereed zijn.

22 Jan 05 - P.R.O.-Tennis grootste tennisschool in Nederland

P.R.O.-Tennis verzorgt in het noorden van Nederland (m.n. Friesland en de Noord-Oost Polder) training op meer dan 30 locaties aan bijna 10.000 cursisten per jaar. Vanwege dit enorme aantal is de aansluiting gesplitst in drie stappen, t.w. de komende zomer de eerste groep van 4-6 speciaal geselecteerde verenigingen, in de winter van 2005-2006 alle hallen en in de zomer van 2006 volgen de andere verenigingen.

17Jan 05 - Website is vernieuwd !

De website is vernieuwd, zodat hij optimaal profiteert van de nieuwste mogelijkheden van Oracle Portal 10g.

12 Jan 05 - Met CLTO zet PlanMySport de eerste stap in Duitsland

12 Jan 05 - Met CLTO zet PlanMySport de eerste stap in DuitslandMet Chantal Leenen Tennisaktivitäten und Organisationsburo is PlanMySport internationaal geworden. Deze winter organiseert CLTO vele toernooien, waaronder de Winter-Jugendkreismeisterschaften 2005 (vergelijkbaar met de jeugddistrictskampioenschappen in Nederland) in samenwerking met de Duitse tennisbond.
CLTO zal tevens de Duitse Marketing en Sales van PlanMySport voor haar rekening gaan nemen en vele verenigingen staan reeds te dringen.

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Zoeken
Copyright © 2000-2019 Farmore Automation. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact