Klik HIER voor de HOMEPAGE van PLANMYSPORT
PLANMYSPORT > Nieuws > Nieuws 2006

Nieuws 2006
01 | Nieuws

19 Dec - Haarlemse TennisWeek zeer sterk bezet

19 Dec - Haarlemse TennisWeek zeer sterk bezetVan 22 t/m 31 december organiseert tenniscentrum De Nieuwe Brug, met ondersteuning van PlanMySport, de traditionele Haarlemse TennisWeek. Tijdens deze "week" wordt gestreden om de prestigieuze titel Haarlems IndoorTennisKampioen. Dat deze titel heel aansprekelijk is, blijkt wel uit de zeer sterke bezetting! Klik op het logo voor de website met alle informatie.

9 Dec - Gebruik PlanMySport voor afhangen !

Wilt u de leden laten afhangen en husselen? Wilt u scherm en scanner ook gebruiken voor toernooien? Wilt u opbrengsten uit reclame zlf houden? Wilt u een systeem waar u helemaal geen werk aan heeft? Klik op de koppeling voor een vergelijking tussen andere producten en PlanMySport.
Meer info...

1 Dec - Bezoek ons op de Sportvakbeurs in Gorinchem

1 Dec - Bezoek ons op de Sportvakbeurs in Gorinchem

Van dinsdag 12 t/m donderdag 14 december staat PlanMySport op de Sportvakbeurs in Gorinchem (zie www.sportvakbeurs.nl). Wilt u een demonstratie, kom dan bij ons langs! Toegang is alleen mogelijk op uitnodiging: als u ons belt (023-5336001), zorgen wij ervoor dat u een speciale VIP-kaart krijgt.

30 Nov - Tennispark Kattenlaan k op PlanMySport

Het verheugt ons dat het tennispark Kattenlaan (in het Vondelpark in Amsterdam) zich ook bij PlanMySport aansluit, net als de tennisschool The Alleycat die al sinds 2003 zeer succesvol het systeem gebruikt. Binnenkort zal de nieuwe website voor het park gelanceerd worden.

26 Nov - Welkom Sportcentrum West-Friesland

26 Nov - Welkom Sportcentrum West-FrieslandDit prachtige sportcentrum in De Goorn (ongeveer tussen Hoorn en Heerhugowaard) gaat PlanMySport inzetten voor alle administratie en communicatie over toernooien, baanhuur, fitness, evenementen en zo voort.

30 Okt - De Team Manager maakt het VCL's gemakkelijk

De competitieleiders van verenigingen (VCL's) hebben altijd veel werk aan het verzamelen van inschrijvingen voor competitieteams, het samenstellen van de teams, het in de juiste volgorde zetten, de opgave bij de bond en het doorgeven van de teams aan de leden van de vereniging.
De nieuwe Team Manager geeft een enorme verlichting! Competitiespelers schrijven zich snel en eenvoudig zlf online in; captains zijn in een paar tellen klaar met het opgeven van hun hele team. De Team Manager berekent de sterkte van de teams en de VCL stelt simpel de volgorde in, kan teamleden verwisselen, extra teamleden toevoegen, en zo voort. De leden van de vereniging kunnen dit allemaal live volgen in de Online Leden Lijst. Op basis van een lijstje met totalen volgt opgave van de teams bij de sportbond. Gemakkelijker kunnen de VCL's het toch niet krijgen?!

10 Okt - NIEUW: de Plan Manager

Vandaag lanceren wij een nieuwe module in PlanMySport: de Plan Manager. Met de Plan Manager beheert u het dagelijkse "banen" schema. In een prachtig vormgegeven overzicht (elke klant z'n eigen stijl) ziet u vaste huurders en cursisten, evenementen en wedstrijden voor toernooien en competities. U kunt presentie bijhouden, lesprogramma's vastleggen, mailtjes sturen, groepen verplaatsen, en zo voort. Met n klik is de Plan Manager geschikt voor Online Reserveren, niet alleen voor losse banen die toevallig vrij liggen, maar ook voor clinics. PlanMySport bood reeds een unieke aparte module voor Online Reserveren, maar met deze nieuwe Plan Manager gaan we ng verder in gebruiksvriendelijkheid en gemak!
Wilt u kennismaken met de Plan Manager? Bel dan 023-5336001 voor een demonstratie!

22 Sep - Balance Tennis Academy kiest k PlanMySport

22 Sep - Balance Tennis Academy kiest k PlanMySportOnder leiding van Petra de Jong en Rob Veldhuis is de BTA uitgegroeid tot "de" tennisschool van Midden Nederland. Zij verzorgt trainingen voor 12 verenigingen in de regio Utrecht n heeft een speciale afdeling voor talentvolle tennissers op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Hierdoor is BTA een tennisschool waarbinnen een gevarieerd aanbod aan trainingen, opleiding en begeleiding voor recreatie- en topspelers gerealiseerd wordt.

18 Sep - Welkom Tennis Vereniging Hoofddorp !

18 Sep - Welkom Tennis Vereniging Hoofddorp !

Bijzonder trots zijn wij dat de TV Hoofddorp zich ook bij PlanMySport heeft aangesloten. De "TVH" is al om bekend vanwege haar unieke ligging in het centrum van Hoofddorp. Velen kennen haar ook als host voor de Masters van de KNLTB regio IJmond. 
De clubtraining wordt nu meteen ingevoerd en in oktober en november volgen de nieuwe website, online ledenlijst en de gloednieuwe Team Manager. Met de PlanMySport Team Manager kunnen leden zich individueel of met hele teams tegelijk opgeven voor competities en het programma toont automatisch de volgorde van de teams conform de reglementen van de KNLTB.

5 Sep - Topdrukte bij tennisscholen

Heeft u al ingeschreven voor tennisles? Wacht niet te lang want het gaat hard. Sommige scholen hebben de indeling zelfs al voor een groot deel klaar.

2 Jul - VerDUBBEL uw tennisniveau in 60 minuten!

Eindelijk is er een DVD voor de echte tennisliefhebber op de Nederlandse markt gekomen! De officile premire van de "Winnende Dubbel Tactiek" vond plaats tijdens het Ordina Open in Rosmalen. De interesse van het publiek, waaronder veel tennisleraren, was erg groot. Zij waren zeer enthousiast over de kwaliteit en de inhoud van deze Nederlandstalige instructie DVD.
Hieruit blijkt, dat er behoefte is om op deze manier de tactische kant van het dubbelspel te verbeteren. De DVD werkt uitstekend als aanvulling op de reguliere tennisles.
De "Winnende Dubbel Tactiek" DVD is geschikt voor alle tennissers van niveau 8 t/m 4. Door middel van duidelijke beelden, animaties en slow motions, krijgt de kijker een goed beeld van de juiste keuzes.

3 Juni - Amstelhof Health Club LIVE met PlanMySport

3 Juni - Amstelhof Health Club LIVE met PlanMySportVanaf vandaag kunnen de meer dan drieduizend leden van deze 5 sterren club in Uithoorn online reserveren en inschrijven.

25 Mei - Merlenhove Open Dag op 10 juni

25 Mei - Merlenhove Open Dag op 10 juniKom kennismaken met de tennisvereniging Merlenhove en sfeer proeven op hun mooie tennispark midden in het Groenendaalse Bos in Heemstede!
Er is momenteel plaats voor seniorleden en de vereniging organiseert daarom een OPEN DAG voor belangstellenden op zaterdag 10 juni vanaf 14.00 uur.

16 Mei - Soft Tennis Clinics op 28, 29 en 30 juni

16 Mei - Soft Tennis Clinics op 28, 29 en 30 juniDe Nederlandse Soft Tennis Federatie organiseert eind juni op tenniscentrum Groenekan clinics van n dag onder leiding van de zeer bekende, Japanse Soft Tennis coach Miss N.Takemoto.
Interesse en speelsterkte 5 of beter? Surf naar de website van de NSTF om in te schrijven!

11 Mei - Eerste Paddle Tennisbaan geopend

11 Mei - Eerste Paddle Tennisbaan geopendVandaag is bij Tennis & Paddle Centrum De Nieuwe Brug de eerste Paddle Tennisbaan in Nederland feestelijk geopend.
Onder grote belangstelling van eigenaren van sportcentra, trainers en andere liefhebbers legden initiatiefnemers Bert-Jan Hendriksen en Eugene Haarmans en voorzitter van de Paddle Bond Nederland Henny Pluim uit wat Paddle Tennis is en vermeldden dat het doel van de bond is om in drie jaar tijd te groeien tot zo'n 20.000 spelers. Na de demonstratiepartij met professionals uit "paddle land bij uitstek" Spanje konden de aanwezigen zelf het spel proberen en het bleek enorm aan te slaan. De eerste contacten voor banen op andere centra werden direct gelegd.
Anderhalve maand lang mag iedereen gratis het Paddle'n uitproberen. De komende dagen staan instructeurs klaar om uitleg te geven. Klik voor meer informatie, een foto impressie n (voorlopig gratis) reserveren van banen en lessen op de foto.

26 Apr - ALTC Buitenveldert kiest PlanMySport

26 Apr - ALTC Buitenveldert kiest PlanMySportDe Amsterdamse Lawn Tennis Club Buitenveldert heeft zich, net als tennisschool Buitenveldert, ook bij PlanMySport aangesloten. De vereniging heeft zo'n 1000 leden en staat bekend om de enorme, super gezellige feestavonden op elke zaterdag van de competities in april en mei.

11 Apr - Tennisschool Tecnifibre De Kloek bij PlanMySport

11 Apr - Tennisschool Tecnifibre De Kloek bij PlanMySportDe gerenomeerde Tennisschool Tecnifibre De Kloek (onder leiding van de bekende toptrainer/coach Vincent van Gelderen) heeft zich k aangesloten bij PlanMySport. De school verzorgt de lessen voor vijftien verenigingen en sportcentra in Noord-Holland, waaronder Purmerend, De Rijp, Beemstar, Kwadijk, De Kloek, West Friesland en Tennis First.

23 Mrt - TennisPortaal is weer klaar voor het seizoen!

23 Mrt - TennisPortaal is weer klaar voor het seizoen!Zoals gewoonlijk zullen wij het regionale tennis weer op de voet gaan volgen op TennisPortaal.nl.

12 Mrt - Presentatie Trainings Manager

12 Mrt - Presentatie Trainings ManagerDownload hier de presentatie over de Trainings Manager van het seminar van de VNT (Vereniging Nederlandse Tennisleraren) in Bleiswijk. Voor meer informatie over het seminar, surf naar de website van de VNT. Wilt u k een presentatie of demonstratie over PlanMySport, bel dan 023-5336001.

2 Mrt - Online Reserveren helemaal vernieuwd

2 Mrt - Online Reserveren helemaal vernieuwd

Ons product Online Reserveren is volledig vernieuwd en wordt momenteel door tientallen mensen uitgeprobeerd. Bel ons (023-5336001) als u k kennis wilt maken met dit ultieme programma voor het reserveren van tennis- en squashbanen, spinning fietsen en aerobic of stepslessen, afspraken maken met fysiotherapeuten en inschrijven voor lessen en evenementen.

15 Feb - PlanMySport aanwezig bij ABNAMRO WTT

Tijdens het ABNAMRO World Tennis Tournament 2006 kunt u PlanMySport vinden op stand 21 van Tennis Totaal / Slimm. Volg de borden Tennis Plaza - we staan tussen het Holland Casino en Renault.

11 Jan - Werkzaamheden op donderdag

11 Jan - Werkzaamheden op donderdag

Vanwege de overgang naar de nieuwste software van Oracle was PlanMySport op donderdag 12 januari van 06.00 tot 13.00 uur niet continu beschikbaar. Tevens zijn er daarna nog afrondende werkzaamheden verricht, waardoor de pagina's er soms niet uit zagen zoals het hoort. Onze excuses voor eventuele overlast.

3 Jan - TennisTeamAmstelveen LIVE

3 Jan - TennisTeamAmstelveen LIVETennis Team Amstelveen (TTA) gaat vanaf het komende zomerseizoen de tennistraining op De Kegel in Amstelveen verzorgen. De inschrijving voor de zomerlessen start reeds deze week.

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Zoeken
Copyright © 2000-2019 Farmore Automation. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact