Klik HIER voor de HOMEPAGE van PLANMYSPORT
PLANMYSPORT > Nieuws > Nieuws 2007

Nieuws 2007
01 | Nieuws

Het beste voor 2008 !

Voor PlanMySport is 2007 een topjaar geweest met als hoogtepunten de verdubbeling van het aantal klanten en sporters, de gebruikersconferentie en de colocation van de servers. Ook in 2008 kunt u op ons rekenen!

Een heel fijne jaarwisseling en een gezond en sportief 2008,

Farmore Automation

21 Dec - Haarlemse TennisWeek van start

21 Dec - Haarlemse TennisWeek van startMet een record-aantal van 319 deelnemers is de Haarlemse TennisWeek van start gegaan. Tijdens de HTW worden gebruikelijk nieuwe modules van PlanMySport gelanceerd. Zo ook nu: de nieuwste versie van het Online Foto Album is reeds live gegaan en in de loop van deze week volgt ook nog een speciale feature van de Toernooi Manager.

17 Dec - Welkom Tennisvereniging THES

17 Dec - Welkom Tennisvereniging THESNa zorgvuldige overwegingen heeft de Tennisvereniging THES in Eindhoven k gekozen voor PlanMySport. Deze vereniging met een kleine 900 leden zal hiermee haar processen voor de administratie, communicatie n organisatie gaan optimaliseren.

27 Nov - Welkom Zaanstreek-Waterland

27 Nov - Welkom Zaanstreek-WaterlandTennisschool Zaanstreek-Waterland heeft ook gekozen voor PlanMySport! Deze tennisschool - met als uitvalsbasis tenniscentrum Neckslag nabij Purmerend - staat onder leiding van Jesse Groot, Joost Franke en Milco Boon en bedient diverse verenigingen in die regio.

23 Nov - Welkom Tenniscentrum Neckslag

23 Nov - Welkom Tenniscentrum NeckslagVandaag is de aansluiting gestart van Tenniscentrum Neckslag. Dit centrum heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een multifunctioneel sportcomplex waar naast tennis ook andere sporten worden beoefend zoals bowls, fitness, aerobics en spinning. Hoog op de agenda staat de aansluiting van de tennisschool: daarmee starten we zodat medio december de inschrijving voor zomer 2008 kan starten.

20 Nov - Welkom Leidsche Rijn Tennis

20 Nov - Welkom Leidsche Rijn TennisVandaag is de aansluiting gestart van Leidsche Rijn Tennis (LRT) in De Meern. De LRT verzorgt onder leiding van de bekende trainer Francesco Jetten de tennislessen bij de verenigingen Breukelen, DESTO, Kockengen, Larsheim en Vleuten de Meern.

6 Aug - Presentie bijhouden: eenvoudiger kn niet

Vanaf nu zijn het toetsenbord en de muis niet meer nodig om cursisten en fitnessers aanwezig te melden, dankzij deze vernieuwingen in de Presentie Manager:

  • Geschikt voor magneetkaart- en RFID-lezers: tennissers gebruiken hun bondspas
  • Geschikt voor aanraakschermen (touchscreens)
  • Geschikt voor PDA's en smartphones
  • Geschikt voor Nintendo DS Lite: voor slechts 150 kan een trainer presentie bijhouden als er op het park een draadloos netwerk is

Tevens zijn er diverse nieuwe retentie-overzichten om optimaal om te gaan met "wegblijvers". Bel 023-5336001 voor een demonstratie! U zult versteld staan: de spreadsheets zijn nu echt verleden tijd.

4 Juli - Welkom Tennispark Buitenveldert

4 Juli - Welkom Tennispark BuitenveldertWij zijn trots dat na de tennisschool en vereniging nu ook het Tennispark Buitenveldert zich bij PlanMySport heeft aangesloten. Zo wordt n van de grootste tennisparken in Nederland nu helemaal met onze software en diensten bediend.

9 Juni - Gebruikersconferentie zeer geslaagd

Vandaag is de eerste PlanMySport Gebruikersconferentie geweest. In n woord: SUPER. Alle aanwezigen waren achteraf heel tevreden over de presentaties, de opzet en de ontvangst. De dag was lang - de laatste verlieten pas na 22.00 uur het restaurant - maar hij vloog voorbij. Als u op deze site inlogt, kunt u op pagina Conferentie, tabblad Documentatie het verslag lezen, het foto album bekijken en de presentaties downloaden.

1 Juni - Tennisschool Tennis Op Maat

1 Juni - Tennisschool Tennis Op MaatTom Kleijwegt en zijn trainers verzorgen de trainingen voor de verenigingen Slotervaart en Geuzenveld en tennispark Slotervaart in Amsterdam.

1e PlanMySport Gebruikersconferentie op 9 juni

1e PlanMySport Gebruikersconferentie op 9 juniOp zaterdag 9 juni organiseren wij de allereerste PlanMySport Gebruikersconferentie. Maar liefst 12 sprekers zullen tijdens workshops laten zien hoe zij de functionaliteit van PlanMySport optimaal benutten voor hun eigen sportcentrum, -vereniging of -school.
Dit unieke evenement vindt plaats in Van der Valk Hotel Haarlem Zuid en is bedoeld voor eigenaren, directeuren, managers, trainers, bestuursleden, commissieleden, vrijwilligers, kortom iedereen die iets "doet" in de sportwereld. Bent u al klant dan mag u dit NIET MISSEN. Bent u nog geen klant, kom dan ook en ervaar onze unieke combinatie van topkwaliteit in software n diensten.

8 Mei - PlanMySport is verhuisd !

In de nacht van maandag 7 mei op dinsdag 8 mei is PlanMySport verplaatst naar nieuwe servers in het datacentrum van de provider Argeweb. Vanwege deze werkzaamheden was het systeem van 22.15 tot 01:00 uur niet beschikbaar. Het kn zijn dat sommige websites iets langer uit de lucht zijn (geweest) doordat het IP-adres van het domein aangepast moest worden en sommige providers die wijzigingen niet snel overnamen. Ons excuus als u hinder van deze werkzaamheden hebt ondervonden.

21 Mrt - Competitie Dashboards gevuld

Voor de verenigingen zijn de Competitie Dashboards weer in orde gemaakt. Op deze dashboards kunnen alle leden van de verenigingen op een makkelijke, inzichtelijke manier de competities volgen met programma's, uitslagen en standen. Klik HIER voor een voorbeeld van ALTC Buitenveldert.

12 Mrt - Open Dag van De Nieuwe Brug

12 Mrt - Open Dag van De Nieuwe BrugOp zaterdag 17 maart organiseert De Nieuwe Brug in Vijfhuizen (Haarlem) een open dag. Klik op het logo voor meer informatie over dit unieke tennis- en paddlecentrum.

22 Feb - Het Kattenlaantje helemaal op PlanMySport

22 Feb - Het Kattenlaantje helemaal op PlanMySportMet de aansluiting van Tennisclub Kattenlaan is de aansluiting van het "Kattenlaantje" in het Vondelpark in Amsterdam bijna compleet. De tennisschool The Alleycat gebruikt PlanMySport al jaren en in maart volgt het park.

20 Feb - Samenwerking met Argeweb krijgt gestalte

20 Feb - Samenwerking met Argeweb krijgt gestalteDeze week wordt de eerste grote stap gezet in de samenwerking met Internet Service Provider Argeweb: alle mailboxen van de verenigingen, scholen en centra die PlanMySport gebruiken gaan nu over naar Argeweb. In mei volgt de hosting van de servers van PlanMySport.
Met de expertise van deze grote provider, die landelijke bekendheid kreeg met webmee.tv met Froukje de Both, zijn wij ng beter in staat om de onze klanten n de vele tienduizenden sporters in PlanMySport te bedienen.

30 Jan - In den Boogaerd ook aangesloten!

30 Jan - In den Boogaerd ook aangesloten!Iedereen in de regio Haarlem/Amsterdam kent tennisvereniging In den Boogaerd. Wij zijn heel trots dat deze supergezellige, bruisende vereniging aan de Adrianahoeve in Hoofddorp, zich k heeft aangesloten.

28 Jan - Ik kan n al de indeling maken...

Een dagelijkse gehoorde uitspraak van de tennisscholen die PlanMySport gebruiken. Er zijn al duizenden inschrijvingen voor de komende zomer binnen, zonder dat de scholen daar iets aan hebben hoeven doen! Nu alleen nog met muisklikken de indelingen maken en facturen versturen: velen zullen al medio maart klaar zijn en kunnen vrdat het zomerseizoen start een lekker weekje vakantie nemen.

20 Jan - Welkom Tennisschool MMAX

20 Jan - Welkom Tennisschool MMAX Dit weekend start Tennisschool MMAX de inschrijving voor de zomerlessen bij tennisvereniging Manger Cats in Driebergen.

5 Jan - EredivisieTennis.nl vernieuwd !

5 Jan - EredivisieTennis.nl vernieuwd !EredivisieTennis.nl is ht informatieportaal over toptennis in Nederland. Op dit moment staat alles in het teken van het Nationale Ranglijst Toernooi in Houten dat op 13 januari start.

26 Feb - Aanloop WK Korea gestart

26 Feb - Aanloop WK Korea gestart De Nederlandse Soft Tennis Federatie is gestart met de voorbereidingen voor de WK in Zuid-Korea. De komende maanden zijn er speel- en trainingsdagen die dienen als kwalificatie. Klik op het logo voor de vernieuwde website met uitgebreide informatie.

6 Dec - Welkom Oudenrijn Tennis Club

6 Dec - Welkom Oudenrijn Tennis ClubDeze vereniging speelt het hele jaar door op de buitenbanen van het prachtige sportcentrum Oudenrijn in Vleuten - De Meern.

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Zoeken
Copyright © 2000-2019 Farmore Automation. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact