Klik HIER voor de HOMEPAGE van PLANMYSPORT
PLANMYSPORT > Nieuws > Nieuws 2008

Nieuws 2008
01 | Nieuws

24 Dec - Fijne feestdagen

24 Dec - Fijne feestdagen

Het team van PlanMySport wenst U fijne Kerstdagen, een mooie jaarwisseling en voor het nieuwe jaar alle ingredinten om er weer een fantastisch jaar van te maken!

1 Dec - Welkom LTC Vleuten De Meern

1 Dec - Welkom LTC Vleuten De MeernEen hartelijk welkom voor de LTC Vleuten De Meern. Klik op het logo voor de nieuwe website van deze bloeiende tennisvereniging met maar liefst 1.400 leden.

13 Nov - Speelsterktes en ratings bijgewerkt

Voor de bij PlanMySport aangesloten verenigingen toont Leden On Line (met onder andere de online ledenlijsten) de speelsterktes en ratings voor 2009. In de Team Manager zijn de speelsterktes van de teams ook herberekend en de VCL's zien zo met n blik de volgorde van de teams.

6 Aug - Welkom Maccabi

6 Aug - Welkom Maccabi Vandaag verwelkomen wij Maccabi Tennis Amsterdam. Deze enige joodse tennisvereniging in Nederland speelt op Tennispark Buitenveldert in Amsterdam.

24 Juli - Parktoernooi Buitenveldert breekt records

24 Juli - Parktoernooi Buitenveldert breekt recordsMet 750 deelnemers is het Open Parktoernooi van Tennispark Buitenveldert n van de grootste tennistoernooien in Nederland. Het toernooi start zaterdag 26 juli en de finales zijn gepland op zondag 3 augustus. Klik op het logo voor de speelschema's en planningen n volg het toernooi LIVE via de unieke PlanMySport Toernooi Manager.

22 Juli - Welkom Tennis4U

22 Juli - Welkom Tennis4UVandaag heeft Tennis4U Tennisschool Rob van der Draai zich aangesloten bij PlanMySport. Deze school, onder leiding van (de naam zegt het al) Rob van der Draai, verzorgt de tennislessen voor de verenigingen De Heksenmeppers en Linschoten en Tenniscentrum Oudewater.

Kom naar de Gebruikersconferentie op 14 juni !

Klik op de koppeling voor het programma van de 2e PlanMySport Gebruikersconferentie op 14 juni in Haarlem. Deze conferentie is bedoeld voor eigenaren, directeuren, managers, bestuursleden, commissieleden, trainers, toernooileiders en vrijwilligers, kortom iedereen die "werkzaam" is bij een sport- of fitnesscentrum, sportvereniging of sportschool. Inschrijven gaat online: wacht niet te lang want het aantal plaatsen is beperkt.

5 April - Competitie Dashboard populair

Vandaag gaan de KNLTB-competities weer van start! Het unieke Competitie Dashboard van PlanMySport toont in n oogopslag de thuis- en uitspelende teams van de vereniging, uiteraard met de opstellingen en aanvangstijden. Bekijk het voorbeeld van Tennisvereniging Merlenhove in Heemstede door op de koppeling te klikken.

27 Mrt - Welkom Tennisclub Venray

27 Mrt - Welkom Tennisclub VenrayWij zijn trots dat de Tennisclub Venray op basis van een zeer zorgvuldig onderzoek, waarbij zelfs professionele expertise werd ingeschakeld, voor PlanMySport heeft gekozen als allerbeste oplossing voor haar administratie n communicatie. Wat software betreft bleven alle andere pakketten achter op de alles-in-n functionaliteit van PlanMySport en iedereen weet dat onze administratieve diensten uniek zijn.
Geen enkele vereniging in Nederland kan nu nog argumenten bedenken om niet voor PlanMySport te kiezen!

20 Feb - Welkom T.O.Z.

20 Feb - Welkom T.O.Z. Tennis Organisatie Zeeland is de tennisorganisatie van Jacco Filius, Remco Maandag en Sander van Buren. Naast het verzorgen van tennislessen op zestien Zeeuwse tennisverenigingen organiseren wij ook diverse evenementen en toernooien. Tevens wil TOZ een brede en professionele tennisschool zijn voor de betere tennisjeugd uit de regio.

12 Feb - Welkom TV Dijkzicht !

12 Feb - Welkom TV Dijkzicht !Met trots kunnen wij vandaag aankondigen dat Tennisvereniging Dijkzicht -- de grootste tennisvereniging van Nederland met zo'n 2.000 leden -- ook voor PlanMySport heeft gekozen. Deze week start op het speciale intranet van de vereniging de inschrijving voor de tennislessen. De komende weken volgen de administratie met Leden On Line (met o.a. online ledenlijst), het Competitie Dashboard met handige overzichten van de KNLTB competities, de Plan Manager voor afhangen en lespresentie, de Communicatie Manager voor agenda en mailings, de Toernooi Manager voor de toernooien en zo voort.

10 Feb - Datum Gebruikersconferentie bekend

Schrijf alvast in uw agenda: op zaterdag 14 juni is de tweede PlanMySport Gebruikersconferentie. Spoedig volgt op de website het programma.

25 Jan - Administratief medewerkers gezocht

Om de snelle groei van PlanMySport aan te kunnen zijn wij met SPOED op zoek naar Administratief Medewerkers. Door de grote flexibiliteit om zlf je werktijden te bepalen, is deze functie uitermate geschikt voor vrouwen en mannen die ouderschap of studie willen combineren met (thuis-) werken. Ben je heel handig met computerprogramma's (Word, Excel, browsers) en werk je accuraat, wacht dan niet langer: klik op de koppeling voor nadere informatie en bel ons daarna op 023-5336001.

17 Jan - Welkom Tennisschool Rob Mentink

17 Jan - Welkom Tennisschool Rob MentinkDeze school, onder leiding van Rob Mentink, verzorgt lessen en trainingen op de parken 't Hooghe Dorp in Capelle a/d IJssel, TIOD in Gouda, TOC in Ouderkerk, Tingelijssel in Krimpen a/d IJssel en Opdreef in Berkenwoude.

8 Jan - Welkom TV Osdorp

8 Jan - Welkom TV OsdorpDe bekende Tennisvereniging Osdorp in Amsterdam heeft k gekozen voor PlanMySport. Mede doordat de tennisschool van de vereniging (www.TennisOpmaat.nl) k PlanMySport gebruikt is het ideaal voor de leden. TV Osdorp heeft bij het overzetten van de leden naar PlanMySport als eerste de nieuwste mogelijkheden van het unieke Leden On Line benut.

6 Jan - Ledenadministratie supereenvoudig

PlanMySport biedt al jaren superhandige modules voor ledenadministrateurs en penningmeesters. Met de nieuwste versie van Leden On Line is daar een dimensie aan toegevoegd. Wat te denken van:

  • Automatische facturering van nieuwe leden. Niet alleen contributie, maar ook inschrijfgeld.
  • Automatische welkomst e-mails voor nieuwe leden
  • Naadloze verbinding tussen wachtlijsten en ledenlijsten. Met n klik kan iemand van de wachtlijst verplaatst worden naar de ledenlijst en facturering en communicatie gaat vanzelf.
  • Duidelijke en overzichtelijke ledenlijsten die volledig naar eigen wens ingesteld kunnen worden.

De ledenadministratie zal ng minder tijd kosten en is ng simpeler te leren. Anders gezegd, het kn niet eenvoudiger. Laat uzelf overtuigen en vraag een demonstratie aan via 023-5336001.

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Zoeken
Copyright © 2000-2019 Farmore Automation. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact