Klik HIER voor de HOMEPAGE van PLANMYSPORT
PLANMYSPORT > Nieuws > Nieuws 2010

Nieuws 2010
01 | Nieuws

Welkom TDO Groep

Nieuws van 7 october 2010

De TDO Groep, bestaande uit Tennisschool De Ommelanden, TDO Events en TennisMateriaal.nl is actief bij 12 verenigingen en tennishallen in het uiterste noorden van ons land in de regio Winsum. Onder leiding van Jarno Goedhart verzorgt de groep naast de lessen ook competities, toernooien, clinics, schooltennis en al het andere dat met tennis te maken heeft.

Welkom Tennis XXL Mischa Dimi

Nieuws van 2 october 2010

Komende week start Mischa Dimi als zesde franchisenemer van de Tennis XXL formule de inschrijving voor de tennislessen bij de Amerongse Tennisvereniging.

Welkom Tennisschool PIT

Nieuws van 22 september 2010

Vandaag hebben we Tennisschool PIT aangesloten. Onder leiding van Sylvain van Brummelen verzorgt de school voor LTV Triaq in Woerden de trainingen en lessen en interne competities en toernooien. Als eerste wordt binnenkort het unieke, door Marius van de Heg bedachte, "PITTIGE ENKELSPEL HERFSTVAKANTIE TOERNOOI" georganiseerd. Check de website www.tennisschoolpit.nl voor meer informatie.

Najaarscompetities op het Competitie Dashboard

Nieuws van 5 september 2010

Half september beginnen de najaarscompetities van de KNLTB en natuurlijk zijn die voor de verenigingen die PLANMYSPORT gebruiken weer perfect te volgen op het Competitie Dashboard. Klik HIER voor het board van Tennisvereniging Osdorp.

Welkom Halsterse Tennisvereniging

Nieuws van 4 august 2010

Vanaf heden zal deze gerenomeerde vereniging uit Halsteren haar administratie doen met PLANMYSPORT. In eerste instantie wordt begonnen met de Trainings Manager om zo optimaal en efficiënt mogelijk de leden voor de lessen in het komende winterseizoen te laten inschrijven en later de indeling door de trainers te laten maken.

Welkom Tennisvereniging Spitsbergen

Nieuws van 30 may 2010

Vandaag is de aansluiting voltooid van Tennisvereniging Spitsbergen. Deze bruisende vereniging in Veenendaal met zo'n 1.000 leden heeft nét haar kantine/restaurant vernieuwd. Spoedig start tevens de aanleg van extra tennisbanen zodat de vereniging de aanwas van enige honderden leden uit de naburige nieuwbouwwijken aan kan. De vereniging gebruikt PLANMYSPORT naast de gebruikelijke website, ledenadministratie, e-mailings ook voor de trainingsadministratie, in nauwe samenwerking met tennisschool Deuce.

Welkom Tulip Tennis Center

Nieuws van 17 may 2010

Vandaag is het prestigieuze Tulip Tennis Center in Hilversum aangesloten op PLANMYSPORT. Met 9 binnenbanen en 22 buitenbanen is het één van de grootste tenniscentra in Nederland. Met ingang van komende winter gebruikt het centrum PLANMYSPORT voor de baanhuur (vaste contracten en online reserveringen) en de indoor wintercompetities.

Beemster Werelderfgoed Herculesloop op Running On Line

Nieuws van 16 april 2010

Op zondag 18 april is de 26e Beemster Werelderfgoed Herculesloop LIVE op www.SportcentrumDeKloek.nl te volgen.

>> Lees verder...

Volg competities op het Competitie Dashboard

Nieuws van 16 march 2010

Begin april start één van de grootste competities van Nederland.

>> Lees verder...

Afhangen? Gebruik PLANMYSPORT !

Nieuws van 26 february 2010

Heeft u de laatste jaren het afhangbord van de KNLTB gebruikt? U weet dan dat het een prima programma is, stabiel, gebruiksvriendelijk en, als u de reclame accepteert, tegen een aantrekkelijke prijs. Maar, wilt u meer mogelijkheden (zoals presentie vastleggen bij de tennisles, LIVE toernooischema's en recente foto's en video's tonen), alleen uw eigen reclame tonen, geen ledenbestanden meer uploaden, een geheel naar eigen smaak instelbaar scherm, kortom, wilt u 100% vrijheid én een uitgebreider product, kies dan voor de Play Manager van PLANMYSPORT. Klik op de koppeling voor meer informatie.

Nike Junior Tour van start

Nieuws van 20 february 2010

De Nike Junior Tour is een internationaal toernooi dat jaarlijks, in meer dan 25 landen, wordt georganiseerd voor getalenteerde jongens en meisjes t/m 12 en t/m 14 jaar. In Nederland bestaat de tour uit vier kwalificaties (MIDDEN in Vleuten, ZUID in Beneden Leeuwen, OOST in Enschede en WEST in Hoorn) én een nationale Masters die tijdens de Unicef Open in Rosmalen wordt gespeeld.

Welkom Tennisopleiding Midden Gelderland

Nieuws van 15 february 2010

Tennisopleiding Midden Gelderland (TMG) is gespecialiseerd in het opleiden van kinderen tot regionale, nationale en internationale spelers. TMG staat onder leiding van Kees Oostrom en Freek Consten en verzorgt de opleiding voor bijna 20 verenigingen in Gelderland.

Welkom Tennisvereniging Hasselo

Nieuws van 15 january 2010

Tennisvereniging Hasselo uit Hengelo heeft een light licentie van PLANMYSPORT genomen. Dit betekent dat de vereniging PLANMYSPORT als een intranet gebruikt voor de ledenadministratie en de communicatie met de leden. De vereniging handhaaft www.tvhasselo.nl voor algemene, publiekelijk toegankelijk informatie maar daarnaast is het intranet via www.hasselotennis.nl bereikbaar.

Nike Junior Tour 2010 van start

Nieuws van 10 january 2010

Na het enorme succes vorig jaar is PLANMYSPORT ook dit jaar als sponsor en preferred supplier betrokken bij de Nike Junior Tour. Eind februari starten de kwalificatietoernooien en de Nationale Masters zijn weer tijdens de Ordina Open in Rosmalen. Voor de NJT wordt onze Toernooi Manager gebruikt voor de administratie én unieke live verslaggeving van de toernooien op de website, de Communicatie Manager voor de items op de website en e-mailings naar deelnemers en andere betrokkenen en de Multi Media Manager voor ontelbare foto's en video's.

Welkom Tennisvereniging Naarden

Nieuws van 4 january 2010

Als eerste nieuwe klant in 2010 heeft Tennisvereniging Naarden zich bij PLANMYSPORT aangesloten. Deze vereniging in de beroemde vestingplaats heeft vorig jaar het 40-jarige jubileum gevierd. Er tennissen zo'n 1000 leden.

Nieuwe website

Nieuws van 1 january 2010

De komende tijd passen we onze site aan! Dankzij het prachtige ontwerp ziet hij er niet alleen mooier uit, tevens zult u makkelijker de weg door de mogelijkheden van PLANMYSPORT kunnen vinden dankzij de herschreven productomschrijvingen, vernieuwde screenshots en online voorbeeldfilms. Geleidelijk nemen we alle pagina's onder handen. Het zijn er helaas zoveel dat niet alles tegelijk kan. U zult dan ook zo nu en dan nog pagina's tegenkomen met de oude stijl.

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Zoeken
Copyright © 2000-2019 Farmore Automation. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact