Klik HIER voor de HOMEPAGE van PLANMYSPORT
PLANMYSPORT > Nieuws > Nieuws 2011

Nieuws 2011
01 | Nieuws

HTV Halsteren breidt uit

Nieuws van 30 december 2011

Na ruim een jaar met PLANMYSPORT te hebben gewerkt voor de trainingsadministratie, heeft de Halsterse Tennis Vereniging het gebruik uitgebreid tot een compleet intranet voor haar leden met ledenadministratie, communicatie (e-mailings) en toernooien.

Welkom TV Nederhorst

Nieuws van 28 december 2011

Vandaag is tennisvereniging Nederhorst uit Nederhorst den Berg LIVE gegaan met PLANMYSPORT. Dankzij een deskundig ontwerp ziet de website er prachtig uit en voor het menu wordt een nieuwe "alles-direct-uitklappen" stijl gebruikt.

Fijne kerstdagen en een voorspoedig 2012 !

Nieuws van 22 december 2011

Het team van PLANMYSPORT wenst u fijne kerstdagen en een voorspoedig, sportief en gezond 2012.

Video - Indien niet te zien, gebruik de koppelingen.

Nieuwe website T-line

Nieuws van 26 november 2011

Tennis & Health Club T-line was in 2004 één van de eerste gebruikers van PLANMYSPORT. De afgelopen dagen is de website vernieuwd - neem eens een kijkje (klik op de titel)! Hij is helemaal TOP

Ongekende mogelijkheden met de nieuwe Communicator

Nieuws van 14 november 2011

Vandaag is de nieuwe Communicator LIVE gegaan. De belangrijkste wijzigingen zijn:

  • Meerdere "in 2 klikken meedoen" inschrijfkoppelingen in één tekst
  • Email previewer
  • Nieuwe mailinglijsttovenaar

Klik op de titel voor de "by example" zelfstudiefilms.

Nieuwe speelsterktes 2012

Nieuws van 13 november 2011

De KNLTB heeft dit weekend de speelsterktes voor 2012 berekend. De ratings en sterktes zijn bijgewerkt in Leden On Line en de Team Manager, zodat de competitieleiders bij het maken van de teams voor de voorjaarscompetities meteen de juiste sterktes paraat hebben.

Volg ons op Facebook

Nieuws van 29 september 2011

Vanaf heden zijn onze algemene diensten en werkzaamheden voor onze klanten te volgen op Facebook. We nodigen u graag uit eens een kijkje te nemen.

Welkom Vondelpark Wintertennis

Nieuws van 1 september 2011

Vanaf komende winter exploiteert Bas Wouters met zijn bedrijf Vondelpark Wintertennis het tennispark Kattenlaan in het Vondelpark te Amsterdam.

Welkom Bastion Baselaar

Nieuws van 1 june 2011

Onder leiding van het bestuur en verenigingsmanager Bob van Rijen heeft Bastion Baselaar in Den Bosch (Rosmalen) zich aangesloten voor de administratie van de trainingen en de leden. In 2012 zal dit verder worden uitgebreid met een complete website en toernooien.

Welkom TV HBC

Nieuws van 1 april 2011

De op het prachtige park aan de Ringvaart in Heemstede spelende tennisvereniging HBC heeft vorig jaar haar 25-jarige jubileum gevierd. Om haar administratie en communicatie op een nóg hoger peil te brengen, heeft de vereniging zich aangesloten op PLANMYSPORT. Klik op de link voor de prachtige website.

Welkom Tennispark Welgelegen en TV Rijshaeghe

Nieuws van 18 march 2011

Onder leiding van Frans Bosman en Alex Luneman zijn Tennispark Welgelegen en Tennisvereniging Rijshaeghe uitgegroeid tot trendsetters voor tennisorganisaties in de regio Den Haag - Rijswijk.
Uniek is het concept van variabele abonnementen. Dankzij de flexibiliteit en automatismen van de software van PLANMYSPORT kan het park abonnementen aanbieden op basis van tarieven die elke maand verschillen. Bijvoorbeeld in de relatief rustige wintermaanden een tarief van € 15 per maand, in het gemiddeld drukkere voorjaar € 18 per maand en in de zomermaanden € 20 per maand en als iemand dan van 15 februari t/m 15 juli wilt spelen, rekent het systeem volautomatisch uit wat hij/zij maandelijks moet betalen en uiteraard wordt dat efficiënt per incasso betaalt. Meer weten: gaan naar de website.

Competitie Dashboard

Nieuws van 11 march 2011

Begin april starten de competities van de tennisbond KNLTB. Volg die competities van dag tot dag op het unieke Competitie Dashboard.

>> Lees verder...

Welkom Tennisvereniging Rhelico

Nieuws van 20 february 2011

Deze bruisende vereniging in Rumpt zal zich gefaseerd aansluiten op PLANMYSPORT. In eerste instantie richten we ons op de ledenadministratie en KNLTB-competities via het competitiedashboard. Hiervoor is een aparte site gemaakt, www.mytvrhelico.nl die alleen bedoeld is voor de leden. Later gaat de vereniging meer functionaliteit benutten.

Digitaal afhangen bij de tennisvereniging?

Nieuws van 11 february 2011

Kies voor de totaaloplossing van PLANMYSPORT !

>> Lees verder...

Welkom Tennismatching

Nieuws van 10 february 2011

Tennismatching profileert zich als "dé sleutel tussen tennisvereniging en tennisleraar". Onder leiding van Maurice van Oosten verzorgt Tennismatching de lessen bij diverse verenigingen in de regio Utrecht, zoals UVV Tennis, TC De Kamp Cothen, TC Elburg, TV Bosch & Duin en LT Kockengen.

Welkom Tennisschool Netwerk

Nieuws van 8 february 2011

Onder leiding van Charles Abramsen en Wim de Vaal biedt Tennisschool Netwerk verenigingen een totaalpakket met trainingen voor zowel recreatieve en prestatieve tennissers, verzorgt het instroomtrainingen voor de KNLTB, ondersteunt het talentvolle spelers in de regio Woerden en verzorgt het de trainingen voor de verenigingen T.V. Cromwijck (Woerden), All Woerden, YTC Groenvliet en, in samenwerking met Tennismatching ook voor L.T. Kockengen en T.V. Bosch en Duin. Tevens exploiteert Tennisschool Netwerk de ballonhal in Woerden.

Welkom B.L.T.V.

Nieuws van 7 february 2011

Vandaag is de aansluiting van BLTV (de Bredasche Lawn Tennis Vereeniging) afgerond. Deze vereniging, landelijk én internationaal bekend van het BREDA FUTURE (ITF) toernooi, neemt het complete verenigingspakket in gebruik, dus voor bijvoorbeeld de administratie van leden, debiteuren (inning contributies en lesgelden), training en baanhuur, de organisatie van toernooien en de communicatie via de website en e-mailings.

Afhangen met PLANMYSPORT groot succes

Nieuws van 3 january 2011

Na een eerste test in 2009 bij Buitenveldert, is in 2010 ons product voor elektronisch afhangen, de zgn. "Play Manager", heel succesvol ingevoerd bij negen andere verenigingen. Gemiddeld heeft meer dan 70% van de leden afgehangen en dat overtreft alle verwachtingen. De gebruikers konden snel overweg met het intuïtieve scherm en hulp was nauwelijks nodig.
Uiteraard zijn er na zo'n eerste volledige jaar wel wensen en ideeën ontstaan en die gaan we de komende maanden samen met de verenigingen realiseren.
Zo biedt PLANMYSPORT een prachtig reclame-vrij alternatief voor de andere afhangsystemen in de markt. Met nog meer functionaliteit ook! Wilt u de mogelijkheden vergelijken? Klik dan hier.

Welkom Tennisschool Jan de Rook

Nieuws van 3 january 2011

Dit beroemde tennisinstituut van tennisnestor Jan de Rook is onder leiding van Alex Luneman uitgegroeid tot trendsetter in de regio Den Haag. De school verzorgt de trainingen op Tennispark Welgelegen in Rijswijk, Vreugd en Rust in Voorburg, W.W./H.T.V. in het Benoordenhout in Den Haag, Westvliet Fitness & Racketclub in Voorburg en Tennispark Houtrust in Scheveningen.

Wij wensen u een gezond en sportief 2011 !

Nieuws van 1 january 2011

Legenda

  • Klik op het vraagteken voor meer informatie

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Zoeken
Copyright © 2000-2019 Farmore Automation. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact