Klik HIER voor de HOMEPAGE van PLANMYSPORT
PLANMYSPORT > Nieuws > Nieuws 2012

Nieuws 2012
01 | Nieuws

Fijne feestdagen en een voorspoedig, sportief en gezond 2013.

Nieuws van 19 december 2012

Nadat we vorig jaar onze kerstboom hebben opgezet, zijn we dit keer door onze medewerksters uitgedaagd voor een sneeuwbal gevecht .

Wij nodigen u graag uit om de video daarvan in de Multi Media Manager te bekijken.

Welkom Tennisvereniging Tie-Breakers

Nieuws van 27 november 2012

Per vandaag is Tennisvereniging Tie-Breakers LIVE met PLANMYSPORT. U kunt de Tie-Breakers vinden op het prachtige sportpark aan de Valentijnkade in stadsdeel Zeeburg in Amsterdam. Onder de bezielende leiding van het bestuur en enthousiaste medewerking van de vrijwilligers, zijn eerst de leden zorgvuldig overgezet vanuit het vorige administratieve systeem en is alle informatie overgenomen vanaf de oude website. Een grote groep commissieleden is opgeleid om optimaal van de mogelijkheden van onze producten te profiteren.

Welkom TV Rijshaeghe

Nieuws van 24 september 2012

Tennisvereniging Rijshaeghe speelt op Tennispark Welgelegen in Rijswijk en is met name opgericht om de prestatiegerichte tennissers op het park gelegenheid te geven om deel te nemen aan competities en toernooien van de KNLTB.

Laurense Tennisorganisatie centraliseert

Nieuws van 21 september 2012

Vanaf heden worden de lessen van de Laurense Tennisorganisatie centraal aangeboden via de nieuwe website www.laurensetennis.nl.

De bekende toptrainer en -coach Roland Laurense is nu met zijn team actief onder deze namen:

  • Laurense Tennisschool Amstelveen - op Tennis & Badmintoncentrum De Kegel in Amstelveen (voorheen onder de naam Tennis Team Amstelveen)
  • Kadoelen Tennisschool - op Tenniscentrum Amsterdam (Kadoelen)
  • Laurense Tennis Buitenveldert - op Tennispark Buitenveldert
  • Laurense Tennis Academy Amsterdam - op al deze parken

Welkom Tennis Academy Stefan Tewes

Nieuws van 14 september 2012

Per komende winter gaat gelouterd tennistrainer Stefan Tewes met zijn groep trainers door als zelfstandige school onder de naam TAST - Tennis Academy Stefan Tewes. TAST verzorgt de tennislessen voor de vereniging TV Griffensteyn, SV Aurora en SVL. De tennisacademy kenmerkt zich door zijn betrokkenheid, gedrevenheid, enthousiasme, klantgerichtheid en flexibiliteit.

Welkom Indoorski & Snowboard Noordholland

Nieuws van 24 august 2012

Onder leiding van 4-voudig kampioen van Roemenië en wereldcup skiër Mihai Saracu zal Indoorski & Snowboard Noordholland de nieuwe norm bepalen voor het indoorskiën en snowboarden in Nederland.
In het weekend van 8 en 9 september organiseert de opvolger van Indoorski De Kloek een open dag in het prachtige complex in Middenbeemster. Neem een kijkje en geniet van een gratis kwartier proefles!

Sportcentrum West-Friesland in een nieuw jasje

Nieuws van 22 august 2012

De website van Sportcentrum West-Friesland is compleet vernieuwd op basis van een prachtig ontwerp. Neem eens een kijkje bij dit door Fred Spruit geleide fitness- en tenniscentrum in de Goorn in Noord-Holland.

Welkom Tennis- en Badmintoncentrum De Kegel

Nieuws van 13 july 2012

Wij zijn er bijzonder trots op dat Tennis- en Badmintoncentrum De Kegel voor PLANMYSPORT heeft gekozen voor de administratie van baanhuurcontracten, losse reserveringen, competities en toernooien.

Doordat Tennisvereniging De Kegel en de Laurense Tennis Organisatie (onder de naam Tennis Team Amstelveen) ook PLANMYSPORT gebruiken, ligt er nu de basis voor een optimale synergie voor de communicatie met en administratie van alle meer dan 2.000 tennissers en badmintonspelers op het park. Dankzij onze inbegrepen diensten hebben de tientallen vrijwilligers en professionals op het park meer tijd om events te organiseren en voor persoonlijk contact.

Welkom Indoortennis De Kikkers

Nieuws van 5 july 2012

Per komende winter gebruikt Stichting Indoortennis De Kikkers in Nieuw Vennep PLANMYSPORT voor de administratie van baanhuurcontracten, losse reserveringen, competities en toernooien.

Medio juli neemt De Kikkers haar prachtige nieuwe tennispark in gebruik met een groot aantal binnen- en buitenbanen. Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje te gaan nemen !

Districts Jeugd Kampioenschappen Den Haag

Nieuws van 18 may 2012

Vandaag en in het Pinksterweekend organiseert KNLTB District Den Haag de Districts Jeugd Kampioen- schappen. Met 271 deelnemers is dit één van de grootste DJK's van ons land. Vandaag 18 mei wordt de hele dag continu op maar liefst 21 banen gespeeld. Volg het LIVE op www.DistrictsJeugdKampioenschappen.nl.

Waarom PLANMYSPORT?

Nieuws van 27 april 2012

Met PLANMYSPORT streven wij drie doelen na:

  • De tijd minimaliseren dat vrijwilligers, trainers en professionals achter de PC moeten zitten. Zij horen in onze filosofie alle tijd te besteden aan "leuke dingen" zoals organiseren van activiteiten en opzetten van aantrekkelijke lessen.
  • De communicatie met de sporters en binnen commissies optimaliseren. Hoe gestructureerder de communicatie, hoe makkelijker de inschrijving en hoe beter de administratie, des te beter zal die communicatie verlopen.
  • De service naar de sporters verbeteren. Mede dankzij een uitstekende communicatie en administratie, maar ook door het kunnen meedoen aan talrijke activiteiten, zullen sporters een hoge service ervaren.

In de gloednieuwe film Optimaal gebruik van PLANMYSPORT ziet u hoe deze doelen bereikt worden. Of u directeur, manager, trainer, vcl, toernooileider of commissielid bent maakt niet uit: wij adviseren iedereen om deze film te bekijken want in feite geeft hij aan waarom PLANMYSPORT bestaat en waarom uw vereniging, school of centrum voor ons zou kiezen.

De Competitie Dashboards zijn gevuld

Nieuws van 11 march 2012

Als unieke service voor de verenigingen die PLANMYSPORT gebruiken maken wij het Competitie Dashboard om de teams die aan de KNLTB-competities meedoen optimaal te volgen. Neem eens een kijkje op het Dashboard van Tennisvereniging Osdorp.

Welkom Tennisvereniging De Kegel

Nieuws van 7 march 2012

Vandaag is de zeer gerenomeerde Tennisvereniging De Kegel LIVE gegaan met PLANMYSPORT. Onder leiding van een heel enthousiast nieuw bestuur zal de vereniging alle producten gaan inzetten om de processen voor de administratie en communicatie vergaand te optimaliseren.

Nieuwe website voor Tennisschool Rob Mentink

Nieuws van 12 february 2012

Rob Mentink heeft zijn website helemaal vernieuwd ! Neem eens een kijkje door op het logo te klikken.

Welkom Tennisschool Stephan Mulder

Nieuws van 1 february 2012

Een hartelijk welkom voor Tennis School Stephan Mulder. Als zelfstandige organisatie verzorgt Stephan de trainingen voor Tennisvereniging Presikhaaf in Arnhem.

Welkom ThatsTennis (Kris Portael)

Nieuws van 1 february 2012

Vandaag is ThatsTennis.nl LIVE gegaan met PLANMYSPORT. ThatsTennis is een professionele tennisorganisatie onder leiding van Kris Portael met verschillende activiteiten: 1) Tennisscholen op eigen label (bijvoorbeeld Tennisschool Blaricum), 2) Tennisshop, 3) Personal Training, 4) Tennisvakanties en 5) Tennistrainers opleiden en bijscholen.

Legenda

  • Klik op het vraagteken voor meer informatie

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Zoeken
Copyright © 2000-2019 Farmore Automation. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact