Klik HIER voor de HOMEPAGE van PLANMYSPORT
PLANMYSPORT > Nieuws > Nieuws 2013

Nieuws 2013
01 | Nieuws

Nieuwe website voor Merlenhove

Nieuws van 27 december 2013

De beroemde, in het prachtige Groenendaalse bos in Heemstede spelende tennisvereniging Merlenhove, heeft een nieuwe website. Neem eens een kijkje !

PLANMYSPORT is SEPA-proof

Nieuws van 17 december 2013

Per vandaag voldoet PLANMYSPORT aan de eisen voor SEPA!
De rekeningnummers van alle sporters zijn omgezet naar IBAN en de machtigingen zijn vertaald naar mandaten.
Deze mandaten zijn in feite doorlopende machtigingen. Elke keer dat u ergens voor inschrijft waarbij betalen per incasso is toegestaan, kunt u een bestaand mandaat kiezen of een nieuwe aanmaken voor een nieuwe rekening.
Voor de accordering van mandaten bieden we naast het uploaden van een gescande of gefotografeerde ondertekende papieren afdruk ook een uniek elektronisch akkoord.
Wilt u uw mandaten bekijken, log dan in, klik op Privé, kies map Persoonlijk, klik onderaan de persoonlijke gegevens op WIJZIGEN en kies tab Financieel. Verder zal het dan voor zich spreken.

Nieuwe website voor Tennis Organisatie Zeeland

Nieuws van 4 october 2013

TOZ, Tennis Organisatie Zeeland, heeft een nieuwe website. Naast de prachtige nieuwe layout, biedt deze site deze grootste tennisschool in Zeeland, onder leiding van Jacco Filius en Luc Govers, mogelijkheden om haar programma's ClubTennisPlus en TennisAcademy beter te profileren.

Nieuwe website Bij Daan

Nieuws van 26 september 2013

Tennisorganisatie Bij Daan heeft een nieuwe website ! Check www.BijDaan.com.

Bij Daan verzorgt onder leiding van Daan van Nassau trainingen op diverse clubs in de regio West-Brabant, zoals LTC de Zoom, TV de Put, TV Huijbergen, TV de Meet en TC Tolberg.

Welkom Silva Tennis Academy

Nieuws van 18 august 2013

Onder leiding van de ervaren tennistrainer José Filipe Silva gaat de Silva Tennis Academy vanaf het winterseizoen de tennislessen verzorgen voor tennisvereniging Atalanta in Houten. Klik op het logo om eens de bijzondere website te bekijken!

IdB Open pakt uit dit jaar

Nieuws van 6 june 2013

Met een schitterende website profileert het Open Toernooi van Tennisvereniging In den Boogaerd uit Hoofddorp zich vanaf nu als trendsettend.
Vanuit PLANMYSPORT ondersteunen wij de nieuwe commissie met de nieuwste mogelijkheden van onze producten. Uiteraard is het toernooi van 15 t/m 23 juni LIVE te volgen via onze unieke Toernooi Manager. Maar er is meer. Zo gebruiken we voor www.IdBOpen.nl de nieuwste Webvertising, Communicatie en Navigatie Managers. Wil je jouw toernooi ook op zo'n bijzondere manier in de spotlights zetten? Neem dan contact met ons op.

TDO Groep vernieuwd websites

Nieuws van 20 may 2013

De TDO Groep heeft de communicatie over Tennisschool De Ommelanden en TDO Events gesplitst over twee verschillende websites. Hiermee worden de cursisten en deelnemers aan toernooien en evenementen directer en duidelijker van informatie voorzien. Klik rechts op de logo's om de sites te bekijken.
Voor deze websites is de nieuwste versie van PLANMYSPORT's Navigatie Manager gebruikt. Met dat unieke product kunnen we op één site meerdere menu's cq navigaties maken en de opmaak daarvan kan met CSS geheel naar believe worden ingesteld.
Zo staat op beide sites boven aan een algemeen menu, maar bijvoorbeeld bij de school staat op de homepage in de linker kolom een menu om direct naar een vereniging te gaan en HIER staan ook koppelingen naar alle verenigingspagina's, maar dan met meer uitleg en opmaak.

Volg de DJK Den Haag LIVE

Nieuws van 10 may 2013

Voor het derde jaar ondersteunen wij KNLTB district Den Haag met de Districts Jeugd Kampioenschappen. Voor deze keer heeft een record aantal van bijna 300 kinderen ingeschreven. Vanochtend om half negen zijn op de 28 banen van Tennisclub WW, LTC 's-Gravenzande en Tennis Dekker Rokkeveen de wedstrijden van start gegaan. Volg het toernooi LIVE op www.districtskampioenschappen.nl.

Deel je wedstrijden met je vrienden

Nieuws van 29 april 2013

Wil je je vrienden de uitslag van je wedstrijd vertellen? Of de planning doorgeven zodat zij je kunnen komen aanmoedigen? Vanaf nu doe je dat met slechts twee klikken vanuit de speelschema's in de Toernooi Manager. Benieuwd? Klik HIER.

Wil je meer weten over de deelnemers aan een toernooi? Klik op de camera's achter hun namen en vanuit de popup kun je direct doorklikken naar o.a. hun Facebook, Hyves, LinkedIn, Twitter en diverse andere social media pagina's. Mits zij dat bij hun inschrijving hebben ingevuld, uiteraard. Kijk bv HIER.

Met de Toernooi Manager van PLANMYSPORT waren wij in 2011 het eerste toernooiprogramma met de mogelijkheid speelschema's te delen via social media. Met deze vernieuwingen blijven wij voorop lopen.

NIEUW: Het Park Dashboard

Nieuws van 20 april 2013

Wil je weten of je kunt tennissen? Of de lessen doorgaan? Of hoeveel banen er nu bezet zijn? Wat de wachttijd is om te spelen? Hoeveel leden er vandaag al gespeeld hebben?

>> Lees verder...

Competitie Dashboard is gevuld

Nieuws van 17 march 2013

Om de leden optimaal te informeren over de competities, gebruiken de verenigingen ons Competitie Dashboard met unieke overzichten met de thuis- en uitspelende teams, opstellingen en de "toppers en de tobbers". Bekijk als voorbeeld de dashboards van TV Osdorp, ALTC Buitenveldert, TC Venray en TV Merlenhove.

Website Tennis Op Maat nu helemaal gereed

Nieuws van 2 february 2013

Na al in november de fundering te hebben gelegd voor de gloednieuwe website, is deze nu voor 100% afgerond. Zo zit deze onder leiding van Tom Kleijwegt sterk groeiende tennisschool helemaal in een nieuw jasje. Inmiddels verzorgen de 15 trainers de lessen voor de verenigingen ATC Slotervaart, WOV/Recreanten, TV Osdorp, TV Geuzenveld, TV IJsbaanpad en TC Kattenlaan en de hallen/parken Sloterplas, Osdorp en Vondelpark Wintertennis. De school organiseert ook diverse toernooien, waaronder Jeugd Ranglijst Toernooien. Voor meer info, bekijk de website.

Nieuwe website voor TennisNED

Nieuws van 2 february 2013

TENNISNED verzorgt onder leiding van Frank Harrak de tennislessen voor de verenigingen GLTC Ad Astra in Gouda, TC De Kikkers in Nieuw-Vennep, Botesa in Bodegraven en de Sluipers in Reeuwijk en voor de TIOD - Ad Astra hal in Gouda. Deze klant van het eerste uur (al ruim 7 1/2 jaar maakt TennisNED gebruik van PLANMYSPORT) organiseert verder tenniskampen, tennisclinics en tennisreizen. Neem eens een kijkje op de gloednieuwe website.

Welkom Tennisschool TOP

Nieuws van 26 january 2013

Tennisschool TOP staat onder leiding van de bekende topspelers Wouter Standaart en Ronald Brederije en verzorgt de lessen op Tenniscentrum Oostpolder Papendrecht. We nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op hun website.

Legenda

  • Klik op het vraagteken voor meer informatie

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Zoeken
Copyright © 2000-2019 Farmore Automation. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact