Klik HIER voor de HOMEPAGE van PLANMYSPORT
PLANMYSPORT > Nieuws > Nieuws 2015

Nieuws 2015
01 | Nieuws

Fijne Kerstdagen en een sportief 2016

Nieuws van 18 december 2015

Welkom VAN DEN BERG Training

Nieuws van 16 december 2015

Vanaf komend zomerseizoen zal tennisschool VAN DEN BERG Training, onder leiding van Martijn van den Berg, de lessen en trainingen verzorgen voor de Halsterse Tennis Vereniging. Neem eens een kijkje op www.vandenberg-training.nl.

Welkom Tenniscentrum Daalmeer

Nieuws van 7 november 2015

Van harte gefeliciteerd Tenniscentrum Daalmeer met de opening van de prachtige nieuwe hal en kantine. Wij wensen jullie vandaag - zaterdag 7 november - een superdag met alle festiviteiten.

De ledenadministratie loopt al een paar maanden en vanaf vandaag worden ook andere componenten van PLANMYSPORT in gebruik genomen, zoals de prachtige nieuwe website www.tcdaalmeer.nl, bardiensten, afhangen, online reserveren, mailings, team manager en selfservice voor leden. Heel veel succes ermee.

Welkom Solid Tennis Academy

Nieuws van 21 august 2015

Solid Tennis Academy verzorgt onder leiding van toptrainer Marvin Cijntje de tennislessen voor tennissers op elk nivo (van professionals tot recreatieve beginners) en elke leeftijd (van kinderen van 4-5 jaar tot veteranen van in de 70+) op Tenniscentrum Blijdorp in Rotterdam en Tennisvereniging De Kieviten in Wassenaar.

Welkom Tenniscentrum Blijdorp

Nieuws van 1 august 2015

Onder leiding van Marvin Cijntje en Mariëlle Tergau slaat het gerenomeerde Tenniscentrum Blijdorp in Rotterdam een nieuwe weg in. Het centrum is deze zomer compleet gerenoveerd en heeft een prachtige moderne uitstraling gekregen. De invoering van PLANMYSPORT voor de administratie van en communicatie met/over de leden, abonnees, huurders (losse reserveringen en contracten), competities en toernooien is een significante stap om de tennissers op het centrum optimaal te bedienen. Klik op het logo voor de website.

Welkom Utrechtse Tennis Organisatie (UTO)

Nieuws van 12 may 2015

Een hartelijk welkom voor de Utrechtse Tennis Organisatie (UTO). Onder leiding van oprichter Maarten Dam, verzorgen de ervaren en gekwalificeerde trainers van UTO tennislessen voor verenigingen in de regio Utrecht op elk nivo. Tevens is UTO een volwaardige gesprekspartner voor verenigingen en tennistrainers. Bezoek de website www.utrechtsetennisorganisatie.nl (of klik op het logo) voor meer informatie.

Welkom Alkmaar Tennis School

Nieuws van 16 march 2015

Een hartelijk welkom voor Alkmaar Tennis School (ATS). Deze recent opgerichte tennisschool richt zich met een team gekwalificeerde trainers, onder leiding van Marco Scherjon, op clubtennis en wedstrijdtennis. De visie van ATS houdt in, door middel van tennisles, het bevorderen van spelplezier, spelbeleving, bewegen en sociale interactie. Bezoek de website www.alkmaartennisschool.nl voor meer informatie.

SMASH Bergen op Zoom kiest voor PLANMYSPORT

Nieuws van 26 january 2015

Hartelijk welkom Tennisvereniging SMASH Bergen op Zoom. Deze gerenomeerde vereniging met meer dan 1000 leden heeft voor ons gekozen om de administratie van leden, cursisten en deelnemers aan evenementen en toernooien vergaand te optimaliseren, terwijl de vrijwilligers dankzij onze inbegrepen diensten én de slimme software veel minder tijd achter de computer hoeven te spenderen en daardoor meer zelf kunnen tennissen dan de afgelopen jaren. En dat terwijl de leden een betere service zullen gaan ervaren.

PLANMYSPORT voor TENNISSCHOLEN: ongeëvenaard

Nieuws van 15 january 2015

Dankzij onze 14-jarige intensieve samenwerking met diverse tennisscholen en -academies, bieden wij unieke functionaliteit. Klik op de titel voor een overzicht van punten waarmee wij ons van anderen onderscheiden.

Nieuwe styling voor TC en TV TOP

Nieuws van 8 january 2015

De nieuwe websites van Tenniscentrum Oostpolder Papendrecht (TC TOP)

en Tennisvereniging Oostpolder Papendrecht (TV TOP) zijn LIVE.

Legenda

  • Klik op het vraagteken voor meer informatie

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Zoeken
Copyright © 2000-2019 Farmore Automation. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact