Klik HIER voor de HOMEPAGE van PLANMYSPORT
PLANMYSPORT > Nieuws > Nieuws 2019

Nieuws 2019
01 | Nieuws

Cursisten van deze zomer direct indelen in komende winter

Nieuws van friday 12 july

Gemak dient de trainer!

Wij horen van alle scholen dat de uitdaging om cursisten te laten inschrijven steeds groter wordt. Trainers horen steeds vaker "Je weet toch wel dat ik doorga?!". Er zijn scholen waarbij meer dan de helft van de cursisten niet meer inschrijft.

Al een paar seizoenen kunnen trainers deze cursisten via de PLANMYSPORT APP inschrijven. Die functie blijkt een groot succes. Er zijn trainers waarbij tegenwoordig bijna alle cursisten doorgaan naar het volgende seizoen, terwijl voorheen soms wel de helft afviel. Deze functie levert dus veel extra cursisten en meer lesuren op! En cursisten blijken deze service van de trainer als heel positief te waarderen. Zonder moeite te hoeven doen kunnen zij doorsporten.

De functie is nu uitgebreid: deze inschrijvingen kunnen voortaan automatisch worden ingedeeld. Makkelijker bestaat niet mail.

Zo kunnen scholen hun vaste klanten met voorrang indelen. In deze by example kan je zien hoe het werkt.

Vragen? Mail helpdesk@planmysport.com.

Welkom RG sports

Nieuws van thursday 21 march

Een hartelijk welkom voor RG sports. Onder leiding van naamgever Ramzi Gouzzaf verzorgt RG sports lessen, trainingen en ondersteuning voor diverse verenigingen in Midden-Nederland, globaal langs de lijn Utrecht-Hilversum-Lelystad. Voor een compleet overzicht van deze grote tennisorganisatie, bezoek de website www.rgsports.nl.

Welkom OC Tennis

Nieuws van thursday 21 march

Een hartelijk welkom voor OC Tennis. Onder de leiding van onder andere Marcel Krekelberg, Wim Oskam en Francesco Jetten verzorgt OC Tennis onder de naam TEAM TRAININGEN de lessen en trainingen voor LTC Vleuten de Meern in De Meern. Neem eens een kijkje op de website www.oc-tennis.nl.

Welkom Return Tennis (RT)

Nieuws van thursday 21 march

Welkom GG Tennisschool

Nieuws van thursday 21 march

Een hartelijk welkom voor GG Tennisschool. Onder leiding van Gerwin Gruben verzorgt zijn tennisschool de lessen en trainingen voor Tennisvereniging Presikhaaf in Arnhem. Neem eens een kijkje op www.ggts.nl.

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Zoeken
Copyright © 2000-2019 Farmore Automation. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact