Klik HIER voor de HOMEPAGE van PLANMYSPORT
PLANMYSPORT > Nieuws > Nieuws 2019

Nieuws 2019
01 | Nieuws

Wij wensen u fijne Kerstdagen en een sportief 2020

Nieuws van 22 december 2019

Een grote stap naar PLANMYSPORT in 2020

Nieuws van 8 october 2019

Afgelopen weekend hebben we een heel grote stap gezet naar het PLANMYSPORT in 2020 mail.

Naast de vervulling van wens nummer 1 in de PLANMYSPORT APP, te weten ouderlijk toezicht of, zoals wij het noemen, met elkaar meekijken, is met een nieuw inlogsysteem de fundering gelegd om álle producten gestroomlijnd met elkaar te koppelen.

Nieuwe versie van de PLANMYSPORT APP

Vernieuwingen en verbeteringen:

 • Met elkaar meekijken / ouderlijk toezicht
  Hiermee kunnen bijvoorbeeld ouders hun kinderen in de app volgen en hoofdtrainers de andere trainers. Door eenvoudig te wisselen van persoon A naar B, krijgt u toegang tot alle gebruikelijke functionaliteit, zoals afmelden voor les, chatten (whatsapp is écht niet nodig voor de lesgroepen!), inschrijven voor nieuwe lessen, lessen afgelasten en binnenkort ook losse reserveringen voor elkaar maken.
  Deze nieuwe functie is simpel te activeren: bekijk deze film.
  In de film wordt gesproken over het bijhouden van persoonlijke gegevens: die functie is gepland voor november/december en daarna kan de oude, vertrouwde pagina Privé verdwijnen.
 • Bijzondere situaties in de agenda direct zichtbaar
  Is er geen les? U ziet het vanaf nu meteen. In de Rooster Manager kunt u elke lesgroep een naam geven voor betere herkenning door de trainer. Deze naam verschijnt nu ook in de agenda.
 • Competities - programma's, indelingen, wedstrijden en uitslagen
  Vanaf nu zijn de competities ook met de app te volgen, op dezelfde gebruiksvriendelijke manier als toernooien.
 • Snellere werking
  De APP is van a tot z voorzien van een nieuwe, slimme architectuur, waardoor veel functies wel 10 keer zo snel werken.
PLANMYSPORT Security Manager en Sessie Manager

Voor de app en de plugins voor lestypes, inloggen en binnenkort ook reserveren wordt vanaf nu ons eigen inlogsysteem gebruikt. Dit bestaat uit twee delen:

 • De Security Manager bevat de toegangscodes, wachtwoorden en rollen en biedt functies als inloggen, uitloggen en toekennen en terugtrekken van toegangsrechten.
 • De Sessie Manager koppelt de browser op uw PC, laptop, smartphone of tablet met PLANMYSPORT zodat de producten weten wie wat wel en niet mag doen. De koppeling houden we in stand met een cookie dat verder geen commercieel doel heeft.

De komende maanden zal deze architectuur worden toegepast op alle producten zodat die naadloos met elkaar gekoppeld worden.

Cursisten van deze zomer direct indelen in komende winter

Nieuws van 12 july 2019

Gemak dient de trainer!

Wij horen van alle scholen dat de uitdaging om cursisten te laten inschrijven steeds groter wordt. Trainers horen steeds vaker "Je weet toch wel dat ik doorga?!". Er zijn scholen waarbij meer dan de helft van de cursisten niet meer inschrijft.

Al een paar seizoenen kunnen trainers deze cursisten via de PLANMYSPORT APP inschrijven. Die functie blijkt een groot succes. Er zijn trainers waarbij tegenwoordig bijna alle cursisten doorgaan naar het volgende seizoen, terwijl voorheen soms wel de helft afviel. Deze functie levert dus veel extra cursisten en meer lesuren op! En cursisten blijken deze service van de trainer als heel positief te waarderen. Zonder moeite te hoeven doen kunnen zij doorsporten.

De functie is nu uitgebreid: deze inschrijvingen kunnen voortaan automatisch worden ingedeeld. Makkelijker bestaat niet mail.

Zo kunnen scholen hun vaste klanten met voorrang indelen. In deze by example kan je zien hoe het werkt.

Vragen? Mail helpdesk@planmysport.com.

Welkom RG sports

Nieuws van 21 march 2019

Een hartelijk welkom voor RG sports. Onder leiding van naamgever Ramzi Gouzzaf verzorgt RG sports lessen, trainingen en ondersteuning voor diverse verenigingen in Midden-Nederland, globaal langs de lijn Utrecht-Hilversum-Lelystad. Voor een compleet overzicht van deze grote tennisorganisatie, bezoek de website www.rgsports.nl.

Welkom OC Tennis

Nieuws van 21 march 2019

Een hartelijk welkom voor OC Tennis. Onder de leiding van onder andere Marcel Krekelberg, Wim Oskam en Francesco Jetten verzorgt OC Tennis onder de naam TEAM TRAININGEN de lessen en trainingen voor LTC Vleuten de Meern in De Meern. Neem eens een kijkje op de website www.oc-tennis.nl.

Welkom Return Tennis (RT)

Nieuws van 21 march 2019

Welkom GG Tennisschool

Nieuws van 21 march 2019

Een hartelijk welkom voor GG Tennisschool. Onder leiding van Gerwin Gruben verzorgt zijn tennisschool de lessen en trainingen voor Tennisvereniging Presikhaaf in Arnhem. Neem eens een kijkje op www.ggts.nl.

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Zoeken
Copyright © 2000-2019 Farmore Automation. Alle rechten voorbehouden. Gebruiksvoorwaarden Technische informatie Contact