Klik HIER voor de homepage van TV Rijshaeghe

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Delen

Clubkampioenschappen Single 2019

Nieuws van 12 february

Woensdag 6 maart t/m zondag 10 maart 2019 vinden de Clubkampioenschappen Single plaats. Voor de competitiespeler zijn de clubkampioenschappen een mooie manier om je goed voor te bereiden op de competitie. Voor nieuwe leden is het een aanrader om mee te doen en andere spelers te leren kennen. Ook als beginnende speler is dit een leuk toernooi om mee te starten! 

Er wordt in poulevorm gespeeld, dus iedereen speelt minimaal twee wedstrijden. Je mag één verhindering opgeven (doordeweeks), maar dient wel in het finaleweekend beschikbaar te zijn. Het inschrijfgeld bedraagt €5,-.

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de Clubkampioenschappen Single. 
We hopen op een goede opkomst en zien je inschrijving graag tegemoet,


De Clubkampioenschappen Single worden dit jaar georganiseerd door Brenda Blok en Astrid Beentjes. Wil jij ons helpen met de organisatie? Stuur dan een mail naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp 'Organisatie Clubkampioenschappen Single'.  

Alpe d'HuZestoernooi

Nieuws van 11 february

Dit jaar steunt TV Rijshaeghe niet één, maar TWEE goede doelen. Naast het Pink Ribbon toernooi (zondag 6 oktober), vindt zondag 31 maart het Alpe d’HuZestoernooi plaats. We steunen hiermee Team Poeh, dat bestaat uit o.a. enkele van onze leden. Zij lopen op 6 juni 2019 één of meer keer de Alpe d’Huez op voor het KWF. TENNIS JIJ 31 MAART MEE VOOR HET GOEDE DOEL?

Het Alpe d’HuZestoernooi is een mixtoernooi, waarbij iedereen welkom is om deel te nemen, dus ook tennisspelers van een ander park. Het inschrijfgeld bedraagt €15,-  (buffet inbegrepen). We verzamelen om 11.30u voor de kick-off, waarna de wedstrijden om 12.00u van start gaan.  Na het tennissen, zijn we nog niet klaar: er is dan KARAOKE voor het goede doel. Vraag voor €2,- jouw favoriete nummer aan en zing de longen uit je lijf!

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor het Alpe d’HuZesternooi.

Het Alpe d'HuZestoernooi wordt georganiseerd door Team Poeh: Petra van Asten, Caroline Koot, Danielle Spaans en Brenda van der Velde.

 

Een vereniging kan niet bestaan zonder vrijwilligers. De KNLTB-competities, pleziertoernooien zoals het Midzomernachttoernooi, Stamppottentoernooi en Pink Ribbontoernooi, de jaarlijkse Clubkampioenschappen en nog vele andere zaken worden georganiseerd door enthousiaste leden.
En nu zijn we op zoek naar jou! Ben jij geïnteresserd om vanaf 2019 één van onderstaande functies te vervullen? Mail ons dan via info@rijshaeghe.nl


Algemeen bestuurslid
Wij zoeken een nieuw bestuurslid met commercieel gevoel en een frisse blik om ons gezellige team aan te vullen. Voel jij je verbonden met de club en wil je naast bestuurslid ook de mogelijkheden van sponsoring op ons tennispark onderzoeken?

Wat ga je doen!
- Je denkt en beslist mee over de ontwikkelingen op het park, onze evenementen, de voorjaarscompetitie en bijvoorbeeld de communicatie richting onze leden. Elke 6 weken vergaderen we gezamenlijk met Tennispark Welgelegen en de horeca.
- Je gaat je verder richten op de mogelijkheden voor sponsoring op ons tennispark met daarbij haalbare doelstellingen. Om te beginnen zal er een sponsorcommissie opgezet moeten worden.
- Als je het leuk vindt help je mee in de organisatie van bijvoorbeeld de nieuwjaarsborrel, de captainsavond voorjaarscompetitie of een toernooitje.
- Je onderhoudt contacten met andere (tennis)verenigingen en mogelijke samenwerkingspartners.


Jeugdcoördinator
De jeugd op ons park is sterk in opkomst en daar willen we als vereniging op inspelen.
Lijkt het jou leuk om de verbinding met deze jeugdspelers te gaan vormen?

Wat ga je doen!
- Je gaat je richten op het werven en behouden van nieuwe jeugdleden voor onze vereniging, in samenwerking met tennispark Welgelegen.
- Je zoekt contact met de oudere jeugdspelers, vormt samen met hen een jeugdcommissie en stimuleert de betrokkenheid.
- Je organiseert en promoot jeugdactiviteiten als daar behoefte aan is.

Nu bij Tennisvereniging Rijshaeghe

06 - 10 mar

Clubkampioenschappen Single 2019

Statuten Rijshaeghe

Huishoudelijk reglement Rijshaeghe

Wist je dat:

-  tennis de op een na grootste sport van Nederland is

-  TV Rijshaeghe het gehele jaar leuke activiteiten heeft

-  competitiespelen voor alle leden mogelijk is, ongeacht je speelsterkte

-  je altijd mee mag doen aan onze (KNLTB-)toernooien

Wist je dat: (tennisregels)

- je pas een baan betreedt, nadat je die hebt afgehangen met je ledenpas

- als je een introducé meeneemt, dit vooraf meldt bij het kantoor of bar

- je niet zomaar een baan betreedt voordat de rally is afgelopen

- je de spelers van de baan, waar je je bal op hebt geslagen, vraagt de bal te retourneren

   (dus niet zelf die baan op lopen om de bal te pakken)

- je bij twijfel een punt kunt overspelen

-  je de scorebordjes met de hand moet zetten, in plaats van met je racket

- je na je wedstrijd bij winst je tegenstander een drankje dient aan te bieden

- je na je wedstrijd je eventuele afval van de baan meeneemt en in de prullenbak gooit.