Klik HIER voor de homepage van TV Rijshaeghe

User Name

Password

Info New or Forgotten?

TV Rijshaeghe > Volwassenen > Clubkampioenschap
Delen

Clubkampioenschappen 2019

De clubkampioenschappen zijn sinds 2018 gesplitst: in maart strijden we om de enkelkampioenschappen en in september om de dubbel- en mixkampioenschappen.
Voor de competitiespeler zijn de clubkampioenschappen een mooie manier om je goed voor te bereiden op de competitie. Voor nieuwe leden is het een aanrader om mee te doen en andere spelers te leren kennen. Ook als beginnende speler is dit een leuk toernooi om mee te starten! 
 

Enkelkampioenschappen - woensdag 6 maart t/m zondag 10 maart

Er wordt in poulevorm gespeeld, dus iedereen speelt minimaal twee wedstrijden. Je mag één verhindering opgeven (doordeweeks), maar dient wel in het finaleweekend beschikbaar te zijn. Het inschrijfgeld bedraagt €5,-.
Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de Clubkampioenschappen Single: open het inschrijfformulier.

De Clubkampioenschappen Single worden dit jaar georganiseerd door Brenda Blok en Astrid Beentjes. Wil jij ons helpen met de organisatie? Stuur dan een mail naar info@rijshaeghe.nl met als onderwerp 'Organisatie Clubkampioenschappen Single'.  

 

Dubbel- en mixkampioenschappen - maandag 2 september t/m donderdag 5 september

Er wordt in poulevorm gespeeld, dus iedereen speelt minimaal twee wedstrijden. Je mag één verhindering opgeven. Het inschrijfgeld bedraagt €5,-.
Je kunt je nu nog niet inschrijven voor de Clubkampioenschappen Dubbel/Mix.

 

Inschrijven - klik HIER