User Name

Password

Info New or Forgotten?


Indien je nog niet eerder lid bent geweest op Welgelegen dan kun je eenmalig met ons kennismaken. Drie maanden onbeperkt tennissen voor slechts € 50,00 per persoon. Na die periode kun je kiezen uit de drie onderstaande lidmaatschappen. LET WEL dat het proeflidmaatschap autmatisch overgaat in een flexibel maand lidmaatschap indien je geen actie onderneemt om het na het proeflidmaatschap op te zeggen (schriftelijk).
Naast de 3 maanden onbeperkt vrijspelen kun je ook in deze periode wekelijks, op inschrijving meedoen aan een training die wordt verzorgd door een trainer van Tennisschool Jan de Rook.
Inschrijven? Klik HIER

In de week van 20 januari starten we met de 2e periode wintercompetitie NIEUWE stijl. Klik HIER om in te schrijven. Wil je eerst meer informatie over hoe er wordt gespeeld, KLIK HIER voor een uitgebreide uitleg.

Uitslagen en planning 1e periode 2019


ZONDAG 15 MAART 18:00 uur
Het corona virus houdt de wereld in zijn greep en de overheid besluit dat sportclubs dicht moeten. Wij zullen hier ons aan houden en dit betekent dat wij dicht zijn.

Drie panoramische padelbanen zijn sinds 25 juni in gebruik en je kunt via deze link een baan reserveren. Je krijgt als lid (m.u.v. proeflidmaatschappen) 50% korting op de baanhuur. Op de website van Estatepadel.nl kun je alle voorwaarden lezen