User Name

Password

Info New or Forgotten?


Indien je nog niet eerder lid bent geweest op Welgelegen dan kun je eenmalig met ons kennismaken. Drie maanden onbeperkt tennissen voor slechts € 50,00 per persoon. Na die periode kun je kiezen uit de drie onderstaande lidmaatschappen. LET WEL dat het proeflidmaatschap autmatisch overgaat in een flexibel maand lidmaatschap indien je geen actie onderneemt om het na het proeflidmaatschap op te zeggen (schriftelijk).
Naast de 3 maanden onbeperkt vrijspelen kun je ook in deze periode wekelijks, op inschrijving meedoen aan een training die wordt verzorgd door een trainer van Tennisschool Jan de Rook.
Klik op de button hieronder om je allereerst in te schrijven voor het proeflidmaatschap van drie maanden!

Introductie

Je bent terecht gekomen op de website van een van de mooiste tennisparken van de Randstad. Een unieke locatie in een stukje ongerepte natuur in het oude centrum van Rijswijk. Bossen en waterpartijen omringen de 21 kunstgrastennisbanen met verlichting die het gehele jaar zijn te bespelen. Naast een zeer actieve tennisclub en vele particulieren is het een unieke locatie om samen te komen voor in- & ontspanning. Gezelligheid en recreatief tennis staat hoog in het vaandel maar voor de prestatiegerichte tennisser is er eveneens voldoende speelmogelijkheid. 


Elke woensdag om 20.00 uur en vrijdag om 19.30 uur geven wij aan maximaal 10 leden tegelijk een gratis training.

Het reserveren gaat heel simpel:

  • Klik hier op de koppeling om naar het baanschema te gaan.
  • Klik rechtsboven de datum aan waarop je een les wilt volgen.
  • Klik in het banenschema op het "hokje" om de reservering te maken.
  • Er verschijnt nu een venster om te bevestigen - na de bevestiging sluit het vanzelf.

Spelregels

  • Reserveren kan tot 30 dagen van te voren.
  • LET OP! Een nieuwe reservering is pas mogelijk ná de les. Wij hebben dit vandaag (dinsdag 2 oktober) ingesteld omdat we alle leden de kans willen geven om mee te doen aan deze lessen.
  • Annuleren kan tot 1 dag van te voren. Volg de stappen hierboven, klik bij de les op INFO en klik in het venster op de annuleerknop.
  • Er is ruimte voor maximaal 10 cursisten tegelijk. We trainen op 2 banen. Zit de groep vol, dan kunnen 4 reserves zich nog aanmelden. Het kan dan zijn dat we je tot een dag van te voren mailen dat er toch nog ruimte is.
  • Reserveren = ook komen. Bij niet opdagen ben je € 10,- verschuldigd en daarvoor sturen wij een factuur.
  • De trainer bepaalt de lesstof maar wensen zijn natuurlijk altijd bespreekbaar. Vertel dan aan het begin wat je het liefste wilt leren.

 


ZATERDAG 2 FEBRUARI - 08:24 uur
De banen zijn sneeuwvrij en bespeelbaar. Gelukkig is de sneeuw verdwenen en we kunnen weer tennissen!!