User Name

Password

Info New or Forgotten?

Introductie

Je bent terecht gekomen op de website van een van de mooiste tennisparken van de Randstad. Een unieke locatie in een stukje ongerepte natuur in het oude centrum van Rijswijk. Bossen en waterpartijen omringen de 21 kunstgrastennisbanen met verlichting die het gehele jaar zijn te bespelen. Naast een zeer actieve tennisclub en vele particulieren is het een unieke locatie om samen te komen voor in- & ontspanning. Gezelligheid en recreatief tennis staat hoog in het vaandel maar voor de prestatiegerichte tennisser is er eveneens voldoende speelmogelijkheid. 

Proeflidmaatschap + trainen + cardio

Nieuws van 11 september


Indien je nog niet eerder lid bent geweest op Welgelegen dan kun je eenmalig met ons kennismaken. Drie maanden onbeperkt tennissen voor slechts €25,00 per persoon. Na die periode kun je kiezen uit de drie onderstaande lidmaatschappen. Tijdens dit proeflidmaatschap kun je tevens 1 uur onder begeleiding trainen (vrijdag 19:00-20:00) en een cardio tennis training (maandag 21:00-22:00) volgen. Actie loopt t/m 31 december. Schrijf je HIER in

Parkeerbleid - Goed nieuws

Nieuws van 1 september

We hebben er lang voor gestreden maar eindelijk is het parkeerbeleid vanaf 1 september voor de 3 parkeerplaatsen bij het park bepaald en voor ons positief. De regel is nu dat je tussen 18:00 – 00:00 uur aangemeld moet staan (via de parkeermeter of een van de vele parkeer apps, parkmobile bijvoorbeeld). Let wel, wanneer je langer dan drie uur geparkeerd staat is het €1,50 per uur. Gemeente Rijswijk heeft eveneens een filmpje laten maken met een heldere uitleg over het aanmelden.

trainen onder begeleiding

Nieuws van 24 august

 

De gratis tennislessen de afgelopen vakantie waren een groot succes. Deze lessen krijgen een vervolg op de vrijdagavond. Namelijk met het spelen onder begeleiding van een trainer. Wat kan je verwachten?

  • Tactische tips
  • Technische aandachtspunten
  • Trainingsoefeningen

Schrijf je minimaal één dag van tevoren in via een mail naar welkom@tennisparkwelgelegen.nl voor de opkomende vrijdag. Voorwaarde is wel dat je een geldig lidmaatschap hebt.

Voor informatie over Tennisvereniging Rijshaeghe

klik op http://www.rijshaeghe