User Name

Password

Info New or Forgotten?

 

 

 

Het is bijna zover! Je kunt je nu inschrijven voor ons Open herfsttoernooi wat georganiseerd wordt van maandag 14 oktober t/m zondag 20 oktober. Klik hier om jezelf in te schrijven.

NIEUW: Dit jaar is er een heus KNLTB-padeltoernooi op woensdag 16 t/m vrijdag 18 oktober 2019. Je kunt je ook inschrijven voor één onderdeel in tennis en één onderdeel in padel. Gebruik de bovenstaande link om je in te schrijven voor het padeltoernooi. Dit kan vanaf 17 september 2019.

 

 


Indien je nog niet eerder lid bent geweest op Welgelegen dan kun je eenmalig met ons kennismaken. Drie maanden onbeperkt tennissen voor slechts € 50,00 per persoon. Na die periode kun je kiezen uit de drie onderstaande lidmaatschappen. LET WEL dat het proeflidmaatschap autmatisch overgaat in een flexibel maand lidmaatschap indien je geen actie onderneemt om het na het proeflidmaatschap op te zeggen (schriftelijk).
Naast de 3 maanden onbeperkt vrijspelen kun je ook in deze periode wekelijks, op inschrijving meedoen aan een training die wordt verzorgd door een trainer van Tennisschool Jan de Rook.
Inschrijven? Klik HIER


Elke woensdag om 20.30 uur geven wij aan maximaal 10 leden tegelijk een gratis training tijdens de vakantieperiode (vanaf 24 julie wekelijks t/m eind september).

Het reserveren gaat heel simpel:

 • Klik hier op de koppeling om naar het baanschema te gaan.
 • Klik rechtsboven de datum (woensdagen) aan waarop je een les wilt volgen.
 • Klik in het banenschema op het "hokje" om de reservering te maken.
 • Er verschijnt nu een venster om te bevestigen - na de bevestiging sluit het vanzelf.

Spelregels

 • Reserveren kan tot 30 dagen van te voren.
 • LET OP! Een nieuwe reservering is pas mogelijk ná de les. Wij hebben dit ingesteld omdat we alle leden de kans willen geven om mee te doen aan deze lessen.
 • Annuleren kan tot 1 dag van te voren. Volg de stappen hierboven, klik bij de les op INFO en klik in het venster op de annuleerknop.
 • Er is ruimte voor maximaal 10 cursisten tegelijk. We trainen op 2 banen. Zit de groep vol, dan kunnen 4 reserves zich nog aanmelden. Het kan dan zijn dat we je tot een dag van te voren mailen dat er toch nog ruimte is.
 • Reserveren = ook komen. Bij niet opdagen ben je € 10,- verschuldigd en daarvoor sturen wij een factuur.
 • De trainer bepaalt de lesstof maar wensen zijn natuurlijk altijd bespreekbaar. Vertel dan aan het begin wat je het liefste wilt leren.

 


Hierbij nodigen wij HEAD Benelux & Tennispark Welgelegen jou uit om de allernieuwste producten van HEAD te testen. Op 20 oktober 2019 zal op Tennispark Welgelegen de allereerste HEAD EXPERIENCE DAY BENELUX gaan plaatsvinden vanaf 10:00.

Wat is er allemaal te doen:

 • Bij aankomst ontvang je een gave GOODIEBAG (met o.a een gaaf HEAD t-shirt)
 • Verschillende rackets kunnen getest worden (o.a. de nieuwste GRAVITY van Alexander Zverev, de SPEED van Novak Djokovic, de RADICAL van Andy Murray en de INSTINCT van Maria Sharapova).
 • Op verschillende banen worden oefeningen door gelicenseerde trainers gegeven.
 • Je kunt punten spelen tegen jeugdspelers uit de Top 5t/m 18jr (waaronder de nieuw Nederlands Jeugd Kampioen t/m18 Niels Visker)
 • Advies op gebied van rackets & bespanning +  een bespan actie, waar je je racket kunt laten bespannen tegen een scherpe prijs!!

Ook voor innerlijke mens word gezorgd en is er bij afloop een lichte lunch Inschrijven kan via:  g.soldaat@head.com (vanaf 16jr)

 

Drie panoramische Padelbanen zijn sinds 25 juni in gebruik en je kunt via deze link een baan reserveren. Je krijgt als lid (m.u.v. proeflidmaatschappen) 50% korting op de baanhuur. Op de website van Estatepadel.nl kun je alle voorwaarden lezen

ZONDAG 8 SEPTEMBER

De summer gaat door. De banen zijn bespeelbaar