User Name

Password

Info New or Forgotten?

Tennispark Welgelegen > Start > Bedrijven

Een unieke locatie in een stukje ongerepte natuur in het oude centrum van Rijswijk. Bossen en waterpartijen omringen de 21 kunstgras tennisbanen met verlichting die het gehele jaar zijn te bespelen. In de Landgoederenzone is dit een van de mooiste parken van de Randstad. Naast een zeer actieve tennisclub en vele particulieren is het een unieke locatie voor het bedrijfsleven om sportief tot elkaar te komen. Met een horecagelegenheid die de clubleden voorziet van een drankje en hapje is het ruime paviljoen uitermate geschikt voor vergaderingen, presentaties, barbecues en buffetten.

BUSINESSBAAN

Onbezorgd op een vast moment in de week een, of wellicht meerdere banen huren voor uw bedrijf? Op Tennispark Welgelegen hebben we een aantal banen beschikbaar voor het bedrijfsleven. Een business baan zorgt ervoor dat uw gehuurde baan beschikbaar is en u zonder wachttijden de baan kunt bespelen.

FITHEID ARRANGEMENT

Tennisschool Jan de Rook kan in overleg met u een fitheidprogramma samenstellen voor uw bedrijf. Per week wordt er op een tennissende manier gewerkt aan conditie en spierversterkende trainingen. Velen ervaren deze trainingen als enerverend en met name het spelelement daagt uit en verveelt nooit.

BUSINESSKAART

De elektronische kaart (voorzien van uw bedrijfslogo) zijn aan uw bedrijf gebonden en geven u en uw medewerkers of relaties de gelegenheid om te tennissen op Tennispark Welgelegen. Er zijn geen restricties verbonden aan speeltijden. Ons elektronische reserveringssysteem zorgt ervoor dat er een baan voor een bepaalde tijdseenheid kan worden gereserveerd. De kaart kan iedere dag meerdere malen worden gebruikt.

BUSINESS TOERNOOI + CLINIC

Vele bedrijven hebben ons al gevonden om jaarlijks iets voor hun medewerkers en klanten te organiseren. Een businesstoernooi kan al vanaf 12 personen worden gespeeld. Voor de eventueel beginnende tennissers kan een clinic worden gegeven om de beginselen van het tennisspel aan te reiken. Ieder toernooi en/of clinic, al dan niet gecombineerd met een horeca-arrangement, is op maat voor u samen te stellen.