User Name

Password

Info New or Forgotten?

Tennispark Welgelegen > Start > Introductie


Een unieke locatie in een stukje ongerepte natuur in het oude centrum van Rijswijk. Bossen en waterpartijen omringen de 21 kunstgrastennisbanen met verlichting die het gehele jaar zijn te bespelen. Gelegen in de Landgoederenzone is dit een van de mooiste parken van de Randstad. Naast een zeer actieve tennisclub en vele particulieren is het een unieke locatie om samen te komen voor in- & ontspanning. Gezelligheid en recreatief tennis staat hoog in het vaandel maar voor de prestatiegerichte tennisser is er eveneens voldoende speelmogelijkheid. We proberen je op deze pagina iets meer te vertellen over de diversiteit die Welgelegen je biedt. Lees het rustig en we hopen je eens te mogen ontvangen voor een rondleiding. Bel hiervoor naar 070-3 996 996 of mail naar welkom@tennisparkwelgelegen.nl.
 


LIDMAATSCHAPPEN
Wij hanteren een flexibel lidmaatschapssysteem. Dit houdt in dat je je lidmaatschap kunt samen stellen op de manier die voor jou het beste uitkomt. Uiteraard zitten hier voorwaarden aan verbonden maar je kunt het nagenoeg op jouw wensen afstemmen. Je kunt op ieder moment van het jaar lid worden (tenzij er een wachtlijst is!) en bent niet aan een zomer- en/of winterseizoen gebonden.

TENNISTRAININGEN
Tennisschool Jan de Rook verzorgt op Welgelegen alle tennislessen voor jong en oud. Twaalf maanden per jaar worden verschillende cursussen gegeven. Van privétrainingen tot selectie jeugdtrainingen, een gediplomeerd lerarenteam zorgt voor een trainingsprogramma dat op jouw lijf is geschreven. Breng een bezoek aan de internetsite van deTennisschool.

Bovenstaande onderwerpen zijn speerpunten voor het tennispark. Overige informatie is te vinden via het keuzemenu aan de bovenzijde van deze internetsite. De onderstaande onderwerpen zijn direct beschikbaar door er op te klikken:

* vaste- of losse baanhuur
* activiteitenagenda
* toernooien

Een tennispark op een internetpagina presenteren is niet eenvoudig. Uiteraard kunnen we alle lidmaatschapsvormen, prijzen, activiteiten etc. voor je weergeven, maar om zelf te aanschouwen hoe mooi en bosrijk het tennispark is gelegen, zal je toch echt eens langs moeten komen. Je kunt met ons altijd een afspraak maken voor een rondleiding op het park en vanzelfsprekend voorzien we je dan van alle informatie die je wenst en nodig hebt. Heb je je keuze gemaakt, dan kun je met deze link het aanmeldformulier invullen. Wij hopen je snel eens te mogen ontmoeten!