User Name

Password

Info New or Forgotten?

Tennispark Welgelegen > Start > veelgestelde vragen


Ik wil graag lid worden:

 • Ga naar het kopje ‘lidmaatschap’ onder volwassenen of jeugd op deze website, en maak een keuze uit de diverse lidmaatschappen.

Ik wil me afmelden voor mijn tennisles:

 • Bel met je trainer die in je wekelijkse uitnodigingsmail staat vermeld of, als je zijn/haar nummer niet hebt, naar Tennisschool Jan de Rook (070 390 27 22).

Ik wil een feestruimte huren:

Ik heb vragen over de KNLTB-competitie of clubkampioenschappen:

Ik heb vragen over de Open Toernooien:

Ik wil een keer met iemand tennissen die geen lid is:

 • Meld je bij het tenniskantoor (of als daar niemand aanwezig is, bij de bar) en de introducé krijgt een pas waar één dagdeel (maximaal vier aangesloten uren) gebruik van kan worden gemaakt.(Introducé dag/weekend €7; Introducé avond €10,-; Introducé jeugd €5,-)

Ik ben daglid, maar wil een keer 's avonds tennissen: 

 • Als je buiten je lidmaatschapsuren wilt tennissen, werkt je parkpas niet. Meld je bij het tenniskantoor (of als daar niemand aanwezig is, bij de bar), betaal €10,- (jeugd €5,-) en je krijgt een pas waar één dagdeel (maximaal vier aangesloten uren) gebruik van kan worden gemaakt.

Ik wil graag tennissen, maar heb geen racket:

 • Wij hebben diverse leen- en demorackets waar zonder kosten gebruik van kan worden gemaakt. Wel vragen wij een parkpas of legitimatiebewijs als onderpand, deze krijg je terug zodra je het racket weer inlevert.

Ik wil een baan huren:

 • Wanneer je binnen een uur wilt spelen, kun je gewoon naar het park komen en je melden bij het tenniskantoor of bij de bar, wij regelen dan een baan voor je. Stuur anders een e-mail naar welkom@tennisparkwelgelegen.nl, je ontvangt dan een bevestiging dat de baan is gereserveerd.

Het is slecht weer, ik vraag me af of de banen bespeelbaar zijn:

 • Wanneer de banen niet bespeelbaar zijn, wordt dit op de startpagina van de website vermeld. 

Ik wil mijn lidmaatschap opzeggen of tijdelijk stopzetten i.v.m. een blessure:

Mijn parkpas werkt niet meer:

 • Wanneer de pas echt niet meer werkt, krijg je kosteloos een nieuwe pas van ons. De oude pas dient te worden ingeleverd. 

Ik wil graag een nieuwe foto op mijn parkpas:

 • Laat een nieuwe foto maken bij het tenniskantoor, of mail de foto die je op je nieuwe pas wilt naar welkom@tennisparkwelgelegen.nl. De kosten voor een nieuwe parkpas bedragen €2,50. De oude pas dient te worden ingeleverd.  

Ik ben mijn parkpas kwijt:

 • Vraag eerst bij het tenniskantoor of de bar na of je pas is gevonden. Is dit niet het geval, dan wordt er voor €2,50 een nieuwe pas voor je gemaakt.

Ik wil een nieuwe foto op mijn KNLTB-pas:

 • Wil je tijdens een lopend seizoen een nieuwe pas, dan zijn de kosten hiervoor €7,50. Indien je de foto per het volgende seizoen wil laten vervangen is het gratis. Het lidmaatschap bij de KNLTB loopt van 1 januari tot en met 31 december. Op 1 februari leveren we alles in bij de KNLTB.

Mijn vraag staat er niet bij: