User Name

Password

Info New or Forgotten?

Tennispark Welgelegen > Toernooien > Voorjaarstoernooi


Van maandag 16 tot en met zondag 22 maart 2020 is het weer tijd voor het leukste en eerste toernooi van het jaar, het Welgelegen Open Voorjaar 2020. Wij hopen dat je gezellig meedoet. Alle onderdelen worden op speelsterkte ingedeeld en een actief KNLTB-lidmaatschap is wel een vereiste. Vergeet niet dat je bij een dubbel allebei moet inschrijven. 

In deze zelfde toernooiweek wordt ook het Estate Padel Open Voorjaar 2020 gehouden. Dit is geen KNLTB-toernooi en dus is een KNLTB-lidmaatschap niet nodig. De bedoeling is om zoveel mogelijk spelers/speelsters kennis te laten maken met de sport Padel. Er zal in poules worden gespeeld. Indien je wel een KNLTB-nr. hebt, dan graag deze bij inschrijving invullen.

Het is mogelijk dat je met beide toernooien tegelijk meedoet, maar dan wel 1 onderdeel bij het tennistoernooi en 1 onderdeel bij het Padeltoernooi.

Voor het padeltoernooi is het eventueel ook mogelijk om via de mail in te schrijven, toernooien@tennisparkwelgelegen.nl

Een gezellige feestavond met een DJ die swingende muziek draait, staat al gepland op vrijdag 20 maart. Uiteraard kunnen we de gehele week genieten van een heerlijke sportieve menukaart. Wij hebben er zin in! Jij ook? Schrijf snel in en dan zien we je in de week van 16 maart. Tot dan!