Info New or Forgotten?

Tennisschool Jan de Rook

Tennispark Welgelegen

TC Hodenpijl & Sportcenter Allround

Westvliet Fitness & Racketclub

Tennispark Houtrust

MLTV'90

Tennisschool Jan de Rook > Info > Corporate story

corporate story

Sinds 1985 verzorgt Tennisschool Jan de Rook tennistrainingen op verschillende locaties. Met name de laatste jaren zijn we sterk vertegenwoordigd in de Haagse regio. Tennisschool Jan de Rook staat sterk in de markt als het gaat om recreatieve groepstrainingen voor volwassenen, jeugdtrainingen en op maat gemaakte arrangementen voor het bedrijfsleven. Sinds 2009 is er een nauwe samenwerking met Solid Tennis Academy. Onze jeugdafdelingen zijn een kweekvijver voor Solid en getalenteerde kinderen kunnen een enorme doorstroom krijgen naar landelijk en internationaal niveau. Tennisschool Jan de Rook faciliteert tennis trainingen voor kinderen vanaf 4 jaar tot aan de drukke zakenman of vrouw die zijn of haar spel weer verbeteren en de conditie op peil wenst te houden.

wie

Sinds 2007 staat de tennisschool onder leiding van Alex Luneman. Tezamen met 14 gedreven trainers streven we iedere training naar vooruitgang maar ook plezier is een belangrijk aspect. Iedere trainer heeft zijn eigen specialiteiten maar is opgeleid om een uitgebalanceerd programma te draaien die is ontwikkeld als leidraad binnen de school. De doorstroom naar de nationale top wordt gecoördineerd door Alex Luneman en Marvin Cijntje (Solid Tennis Academy). Deze unieke samenwerking die nog niet eerder is toegepast binnen het Nederlandse tennis werpt na 1,5 jaar zijn vruchten al af. Een aantal kinderen uit de kweekvijver van Tennisschool Jan de Rook zijn reeds doorgestroomd in een uitgebalanceerd programma die leidt tot dagelijkse trainingen op en om een tennisbaan. Resultaten spelen hier een belangrijke rol in een uitgewerkt toernooiprogramma die de kinderen in het seizoen moeten afwerken, per slot van rekening wordt er naar gestreefd om uit ieder kind het maximale te halen wat haalbaar is.

filosofie

Wij begrijpen en, lezen tennis en de markt is aan het verschuiven. Bewegen en gezondheid is een belangrijk onderdeel in de huidige maatschappij en wij spelen daar voor al onze klanten een belangrijke rol in. Fit worden en je spel verbeteren op een tennisbaan met racket en bal. Dit is een bewezen manier voor velen om in ‘shape’ te blijven. Door de jarenlange ervaring is er een zee van ervaring aanwezig om de gehele tennissport te bedienen.

waar

Er zijn, anno 2010, 6 locaties waar wij dagelijks trainingen geven aan jong en oud. De een wat prestatiever dan de ander maar op iedere locatie is er een plan van aanpak op maat gemaakt om de club of locatie naar tevredenheid de bal toe te spelen. Wij hebben het alleenrecht voor de trainingen op de locaties; 

  • Tennispark Welgelegen (Rijswijk)
  • Tennispark Houtrust (Den Haag, Vogelwijk)
  • V.L.T.C. Sobri (Voorburg)
  • Westvliet Fitness & Raqcuet Club (Voorheen Voorburg)
  • Tennisclub Hodenpijl (Den Hoorn, Midden-Delfland)