Info New or Forgotten?

Tennisschool Jan de Rook

Tennispark Welgelegen

TC Hodenpijl & Sportcenter Allround

Westvliet Fitness & Racketclub

Tennispark Houtrust

MLTV'90

Tennisschool Jan de Rook > Start > Trainers

Alex Luneman

Eigenaar Tennisschool Jan de Rook B.V 
Traint: Scouting, prestatieve jeugd

e-mail: info@tennisschooljanderook.nl
telefoonnummer: 070-3902722

Sinds 1996 actief bij de organisatie Jan de Rook. In 2007 heb ik 2 bedrijven van Jan overgenomen met als doelstelling de tennisschool iets te laten groeien qua locaties en die verder te professionaliseren. Het groeien van  locaties is gelukt. Van 3 naar 6 en de professionalisering is helaas een illusie.. Ik merk dat dit nooit een einde heeft. Iedere dag leg je de lat weer hoger maar wel met veel voldoening. Een super enthousiast team bepaald of deze tennisschool succesvoller gaat zijn. Ik heb gelukkig een hoop trainers die net even wat meer stappen zetten dan de collega tennisleraren. Dit maakt het verschil. 

Birgit van Rij-Pardoel

Actief op: Tennispark Welgelegen, TC Hodenpijl en Westvliet.
Traint: Prestatie en Selectiegroepen. Privetrainingen

e-mail: birgit@tennisschooljanderook.nl
telefoonnummer: 070-3902722 (algemene nummer)

Sinds 1987 ben ik actief binnen Tennisschool Jan de Rook. Ik heb op vele gebieden een bijdrage kunnen leveren voor een succesvolle tennisschool vanaf de oprichting. De laatste jaren is er meer prestatief niveau ontwikkelt en ik werk nog steeds met veel enthousiasme, inzet, kennis en plezier, en hoop dit uiteraard nog lang vol te houden.

Camil Bouwhuis (locatiemanager TCWW)

Actief op: Tennispark Welgelegen, Sobri, Tennispark Houtrust
Traint: Jeugd + Volwassenen

e-mail: camil@tennisschooljanderook.nl
telefoonnummer: 06-34563061

In het voorjaar van 2011 ben ik, Camil Bouwhuis (25 jaar), bij Tennisschool Jan de Rook komen werken. Hiervoor heb ik mijn stage- en werkervaring opgedaan bij een andere tennisvereniging. Naast mijn werkervaring heb ik de opleiding Sport en Bewegen bij het Mondriaan in Delft een aantal jaar geleden behaald. Als fulltime tennisleraar geef ik met plezier op verschillende locaties les aan jong en oud, beginners en gevorderden. Ik ben sinds april 2013 manager bij tennisschool Jan de Rook. Deze functie is voor mij een nieuwe uitdaging en ik zet mij hier 100% voor in. Mijn doel van de tennislessen: het bereiken van progressie bij mijn cursisten met een vleugje humor en plezier. Dit is voor mij een perfecte combinatie!

Patrick Aalderink

Actief op: Tennispark Welgelegen en Westvliet
Traint: Tieners + Volwassenen

e-mail: info@tennisschooljanderook.nl
telefoonnummer: 070-3902722


Ik ben Patrick Aalderink en heb zo'n 15 jaar geleden al een tijd voor Tennisschool Jan de Rook gewerkt. Nu, ruim 15 jaar verder, gaan we vanaf 1 oktober weer een samenwerking aan en ik heb er zin in. Voorlopig werk ik maar 1 dag op TCWW maar wellicht in de toekomst wordt dit wel meer. Ik ben weer in een warm nest beland ;-). Tot snel op of om de baan!

Tommy Ravestein

Actief op: Tennispark Welgelegen, TC Hodenpijl, Westvliet en VLTC Sobri
Traint: Jeugd + Volwassenen

e-mail: tommy@tennisschooljanderook.nl
telefoonnummer: 070-3902722 (algemene nummer)


Sinds 2010 sta ik op de baan als trainer en ik kan me eigenlijk sinds kind geen leven zonder tennis voorstellen. Al snel volgde vele jaren waarin ik mij kon ontwikkelen tot een leraar met een eigen stijl van lesgeven en mocht daarnaast vele cursisten van jong tot oud de technische en tactische elementen van het tennisspel bijbrengen. Mijn passie voor tennis is in de loop der jaren steeds groter geworden en zal zich uiten in een training vol passie, plezier en leerzame momenten.
Racket, tennisschoenen en passie voor tennis? Tot op de baan!